News

Cele mai emoţionante mesaje de la vedete de Ziua Tatălui în 2020

Oana Nutu
June 23, 2020 10:52 AM

Pe 21 Iunie se săbătoreşte Ziua Tatălui şi foarte multe vedete au ales să îşi împărtăşească dragostea pentru tatăl lor pe reţelele de socializare. Fie au făcut publice imagini de când erau copii,  însoţite de mesaje de mulţumire şi recunoaştere sau imagini actuale cu partenerii de viaţă. Iată care ne-au placut cel mai mult:

 

Kim Kardashian

Kim Kardashian-West a ales să îi ureze soţului ei, Kanye West „La Mulţi ani Fericiţi celui  mai bun tată!!!!  Îţi mulţumesc că faci viaţa aşa distractivă! Le oferi copiilor noştri cea mai minunată viaţă! Te iubesc atât de mult!”

De asemenea, a adăugat o poză cu tată ei care nu mai este în viaţă alături de mesajul emoţionant „Cât de mult mi-aş dori să fii aici să sărbătorim împreună Ziua Tatălui! O zi fericită pentru părinţii cereşti şi pentru cel mai bun tată din toate vremurile!”

 

View this post on Instagram

 

How I wish you were here to celebrate Father’s Day together! Happy Heavenly Fathers Day to the ultimate dad of all time!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

Prinţul William şi Kate Middleton

Ducele şi Ducesa au făcut publice imagini cu taţii lor, Prinţul Philip şi Michael Middleton. De asemenea, Kate a făcut publice câteva imagini cu soţul ei şi cei trei copii jucându-se în iarbă în onoarea Zilei Tatălui dar şi a zilei de naştere a prinţului William care a împlinit vârsta de 38 de ani.

 

View this post on Instagram

 

Thank you everyone for your very kind wishes on The Duke of Cambridge’s birthday today! 🎂 🎈

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

 

Jennifer Lopez

Cântăreaţa J.Lo. adus tribut pe Instagram celor mai importanţi bărbaţi din viaţa ei – tatăl artistei, fostul soţ şi actualul logodnic. Ea a postat un filmuleţ alături de mesajul „Este o binecuvântare să vă avem în vieţile noastre. Când vă privesc lângă copiii noştri îmi cântă inima. La mulţi ani macho bello! Vă iubim atât de mult!”

 

Michelle Obama

Fosta primă doamnă a Statelor Unite Michelle Obama a ales să postez o imagine mai veche cu cele două fete Sasha şi Malia alături de tatăl lor Barack Obama. În descriere a scris „Îţi mulţumesc pentru felul în care le iubeşti pe fetele noastre – şi pe toţi tinerii din ţara noastră, nu contează unde sau de unde sunt. Îţi simţim căldura şi bunătatea azi şi în fiecare zi. La mulţi ani de Ziua Tatălui, Barack!”

 

Ivanka Trump

Şi fata actualului preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Ivanka Trump a sărbătorit Ziua Tatălui printr-o postare pe Intagram în care a pus o fotografie cu soţul şi cei trei copii ai săi alături de mesajul „Recunoscătoare pentru toate amintirile plăcute şi nerăbdătoare să adun mai multe! Să fii fericit, Jared! Te iubim.”

 

View this post on Instagram

 

Grateful for all the sweet memories and excited to make so many more! Happy Father’s Day, Jared! We ❤️you.

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

 

Gigi Hadid

Viitoarea mămică Gigi Hadid a găsit în arhivă a poză cu tatăl său de când era mică şi a completat: „O zi fericită, Mohamed Hadid, te iubesc atât de muuuuuult”, a scris aceasta. „Îţi mulţumesc pentru cei mai buni fraţi, cele mai bune mâncăruri, cele mai bune poveşti şi cele mai bune râsete, Daddio! Seara asta îţi e dedicată – nu îţi pot spune încă de ce, dar vei afla!”