Living

Cele mai extravagante cadouri făcute de celebrități pentru partenerii lor

iulia.statie
May 31, 2020 10:00 AM

Iată selecția noastră privind cele mai extravagante cadouri făcute de celebrități pentru partenerii lor:

Pe aceeasi temaCare sunt cele mai frumoase femei celebre din lume

Kanye West și Kim Kardashian

Chiar înainte de Crăciunul din 2018, mai multe publicații au spus că Kanye i-a cumpărat soției sale o locuință în Miami în valoare de 14 milioane de dolari. Totuși, înainte ca vânzarea să fie finalizată, oficialii lui Kanye au dezvăluit că Kim a apreciat gestul, însă își dorea o casă de vacanță mult mai discretă.

În timp ce familia West Kardashian își caută locuința perfectă, noi o să privim din nou toate florile dăruite de Kanye pentru soția sa.

Cardi B și Offset

Cu ocazia zilei de naștere a artistei, Offset a înscenat o urgență medicală pentru a-și aduce soția în Atlanta, unde i-a făcut cadou un Lamborghini în valoare de 200.000 dolari, chiar dacă Cardi B nu știe să conducă. Această surpriză dramatică a fost continuarea cadoului din 2017 al artistei pentru soțul ei, un Rolls Royce în valoare de 320.000 dolari.

Hailey Baldwin și Justin Bieber

Justin este cunoscut pentru gesturile sale romantice (mai țineți minte când a închiriat tot centrul Staples pentru ca el și Selena Gomez să se uite la filmul Titanic pe un ecran gigantic în liniște?). Imediat cum el și Hailey au început să formeze un cuplu, toată lumea se aștepta ca el să facă gesturi uriașe pentru aceasta.

În iulie 2018, la doar o lună de când aceștia erau împreună, Baldwin a fost surprinsă purtând un inel cu un diamant uriaș în valoare de 500.000 dolari. Bijutierul ce a lucrat la acest inel a dezvăluit că Justin i-a spus la un moment dat că poate să îi vadă fața iubitei sale în diamant.

 

View this post on Instagram

 

absolute best friend.

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

Kylie Jenner și Travis Scott

Kylie deja deține mașini de lux în foarte multe culori, însă fostul ei iubit a vrut să adauge câteva piese la colecție. În februarie 2018, după ce micuța Stormi a fost născută, Scott i-a cumpărat vedetei un Ferrari în valoare de 1.4 milioane de dolari.

Și pentru că nu a fost de ajuns, de Crăciun el i-a mai cumpărat un Rolls Royce Wraith, în valoare de 320.000 dolari. Ținând cont că este numele lui Kylie pe ușile acestuia, presupunem că a costat mult mai mult.

 

View this post on Instagram

 

Kylie’s instagram story today @kyliejenner @ferrari

A post shared by King Kylie Jenner ? (@kingggkykylie) on

Chrissy Teigen și John Legend

Contrastând cu celelalte celebrități, aceștia nu și-au cumpărat chiar cele mai scumpe cadouri, însă au avut grijă să își ofere surprize cu însemnătate. Spre exemplu, Teigen și-a dus iubita la o întâlnire misterioasă cu un avion privat pentru a-i confirma că este cea mai norocoasă iubită din lume.

Cântărețul a mai avut grijă ca, de Crăciun, în 2015, să îi aducă visul iubitei sale la realitate, dăruindu-i o uriașă roată de cașcaval.

 

View this post on Instagram

 

I’m on my magical mystery date! Luckiest girl alive.

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on