Fashion

Cele mai frumoase apariții de la premiile Emmy 2020

iulia.statie
September 21, 2020 11:48 AM

Poate că premiile Emmy 2020 au fost organizate în mediul virtual, dar acest lucru nu le-a oprit pe celebritățile noastre din a se îmbrăca în ținute glamour.

Pe aceeasi temaBen Stiller și Christine Taylor s-au împăcat după ce au anunțat că divorțează. Au venit împreună la Premiile Emmy

În casele, curțile sau camerele de hotel, vedetele au profitat de noul format al evenimentului, apărând în diferite look-uri extrem de reușite, cum ar fi Zendaya în Christopher John Rogers și Giorgio Armani sau Tracee Ellis Ross în Alexandre Vauthier.

Zendaya

Zendaya nu doar că a devenit cea mai tânără actriță ce a dus acasă trofeul pentru ‘Cea mai bună actriță într-un serial dramatic’, dar ne-a dezvăluit nu unul, ci două look-uri extrem de bune. Pentru prima ținută, aceasta a îmbrăcat o rochie cu un decolteu amplu și bufantă în partea de jos, Christopher John Roger, pantofi Christian Louboutin și bijuterii Bulgari.

 

View this post on Instagram

 

If Emmy was a real girl…. @zendaya wearing @christopherjohnrogers @louboutinworld and @bulgari

A post shared by Law Roach (@luxurylaw) on

Pentru a doua ținută, actrița a optat pentru combinația clasică black & white, propunând două look-uri în unul, partea de jos cu buline fiind extrem de feminină, iar partea de sus glam rock, ținuta fiind semnată Armani Prive. Pentru accesorizare, ea a ales tot Bulgari.

 

View this post on Instagram

 

She’s a WINNER baby……. @zendaya wearing custom @giorgioarmani Prive and @bulgari

A post shared by Law Roach (@luxurylaw) on

Yara Shahidi

Există ceva cu privire la clasica combinație black & white ce a făcut celebritățile din toată lumea să se întoarcă la look-uri de acest gen, căci și la Festivalul de Film de la Veneția a ieșit câștigătoare. Yara la Emmy 2020 a ales să propună o rochie Armani, tip sirenă și cu pene în partea de sus pentru a aduce o exagerare a bustului, un alt hit al acestui sezon și bijuterii Cartier.

 

 

View this post on Instagram

 

See something // Say something ? #Emmys2020

A post shared by Yara (يارا‎) Shahidi (@yarashahidi) on

Tracee Ellis Ross

Go big or go home! Tracee Ellis s-a concentrat să aducă totul pentru acest eveniment: nuanțe de auriu, decolteu amplu, volane, despicătură pe picior, ce mai, tot tacâmul pentru o apariție virtuală. Ținuta ei a fost compusă din rochie Alexandre Vauthier, pantofi Jimmy Choo și accesorii Tiffany & Co.

Regina King

Regina a venit cu răspunsul ei privind acest eveniment: o explozie de culoare și o rochie ce pare a fi încărcată la prima vedere, cu un design ingenios și un print făcut din mici accesorii, semnată Schiaparelli Couture. Pentru sandale ea a ales  Stuart Weitzman, iar cerceii au fost semnați Bondeye, inele fiind de la Nouvel Heritage.

Kerry Washington

Kerry a recunoscut că nu s-a pregătit pentru un așa eveniment uriaș de ceva vreme, dar, chiar dacă a fost online, ea a îmbrăcat o rochie din paiete Dolce & Gabanna, la care a adăugat pantofi Christian Louboutin și bijuterii Chopard.

 

View this post on Instagram

 

Haven’t dressed up in a while so had to make the most of it. Look ✌?#Emmys2020

A post shared by Kerry Washington (@kerrywashington) on

Reese Witherspoon

Nu ne miră alegerea actriței Reese Witherspoon, pentru că în ultimii ani, aceasta a optat pentru creații clasice, mergând pe o rochie neagră de data aceasta, semnată Louis Vuitton.

Catherine O’Hara

Catherine a ales o rochie simplă, tip maletă în partea de sus, glittery, Valentino, la care a adăugat o pereche de bocanci combat pentru un twist modern neobișnuit, această alegere dându-i un aer glam rock extrem de rafinat.

Robin Thede

Robin cu siguranță s-a simțit ca pe covorul roșu cu o rochie glamuroasă, galben muștar, tip prințesă, semnată Christian Sirian și pantofi Stuart Weitzman.

Anne Frances

Dacă rochiile nu sunt pe gustul tău, atunci un costum este alegerea desăvârșită pentru un eveniment de pe covorul roșu, iar Anne a demonstrat că știe acest lucru. Într-un deux-piece Valentino, aceasta a avut atât linii masculine, cât și feminine, prin bluza transparentă pe care a purtat-o pe sub.