Fashion

Cele mai frumoase bijuterii de la Festivalul de Film de la Veneția 2020

iulia.statie
September 9, 2020 16:26 PM

 

Pe aceeasi temaCine este miliardarul care deține casele de modă Gucci, Saint Laurent, Balenciaga, Alexander McQueen și multe altele

Din cauza pandemiei de coronavirus mai multe evenimente anuale au fost anulate, însă, Festivalul de la Veneția ne oferă un preview cu privire la cum se vor desfășura toate activitățile după schimbările aduse în viețile noastre de pandemie. Măștile și distanțarea socială au fost câteva dintre regulile respectate de vedete, dar, strălucirea nu a fost diminuată.

Și când spunem strălucire, ne referim la faptul că Festivalul de Film de la Veneția le-a făcut pe vedete să vină cu ținute inedite și cu bijuterii luxoase. Totuși, în ultimii ani, evenimentele s-au concetrat mai degrabă pe rochiile glamuroase, nu pe accesoriile ce costă sume uriașe.

Trebuie menționat că vedetele nu au dorit să își încarce prea mult ținutele, ci bijuteriile au fost alese cu bun gust, ba chiar respectând unele trend-uri moderne.

Tilda Swington

Spre exemplu, o avem pe Tilda Swington ce a purtat ultima colecție Chanel de bijuterii, Tweed de Chanel, totuși, cu un twist edgy adăugat ținutei sale elegante, mergând pe ideea cerceilor desperecheați. Aceeași regulă am văzut-o respectată de mai multe vedete, cum ar fi Emma Corrin și Cecilia Rodriguez. Mai mult, actrița a avut și o mască, creată special pentru ea, semnată James Merry.

Taylor Hill

Pentru multe vedete, printre care și Taylor Hill, acest eveniment a adus înapoi colierele masive, completate cu diamante, pe covorul roșu. Aceasta a purtat o bijuterie superbă Chopard, ce i-a completat look-ul cu o stilistică glam rock.

Cate Blanchett

Între timp, Cate Blanchett a folosit acest an pentru a transmite un mesaj puternic cu privire la sustenabilitate. Alături de ținutele ei pe care le-am mai văzut la alte evenimente, nu ne surprinde faptul că a ales bijuterii Pomellato. În 2018, bijutierul italian a făcut o promisiune de a folosi doar aur provenit din resurse sigure.

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea ne-a oferit o doză serioasă de glamour, atât prin rochia sa roșie, decupată, aleasă, cât și prin bijuteriile pe care le-a afișat. Go hard or go home, dar într-o nuanță subtilă și senzuală, așa am putea descrie apariția acesteia. Frumoasa româncă a ales un colier și cercei semnați Damiani, într-o nuanță potrivită cu rochia.

Arizona Muse

O altă vedetă ce a strălucit este Arizona Muse, folosindu-se de toate armele pentru a se bucura de un eveniment cum era altădată, dar, în același timp, fiind responsabilă. Pe lângă colierul statement și cerceii Bulgari ce au completat rochia aleasă, aceasta a purtat și o mască în aceeași nuanță cu piesa centrală.

Amira Casar

Amira a demonstrat că nu îți trebuie multe bijuterii la evenimentele de pe covorul roșu. Aceasta se poate lăuda prin faptul că pandantivul statement ales de ea, semnat Elie Top, a fost de ajuns.

Urmărește galeria foto pentru a vedea ce bijuterii au purtat vedetele!