Beauty

Cele mai frumoase coafuri și machiaje de la premiile BAFTA 2020

iulia.statie
February 3, 2020 07:51 AM

Premiile British Academy Film Awards, cunoscute ca și BAFTA, reprezintă unul dintre cele mai mari evenimente de pe covorul roșu. Această noapte aduce împreună actori britanici cunoscuți sau în ascensiune, lângă unele dintre cele mai iubite staruri de la Hollywood.

Pe aceeasi temaPremiile BAFTA 2020: Kate Middleton a ales să poarte o ținută reciclată

Avem o cameră plină de oameni extrem de talentați, ascultăm discursuri emoționante, privim ținute superbe, dar nu trebuie să uităm de coafuri și machiaje!

În camera aceea s-a aflat și Florence Pugh, ce nu doar este extrem de talentată (a fost nominalizată pentru premiul de ‚Cea mai bună actriță’ pentru rolul din ‚Little Women’), dar a și experimentat privind coafura în acest sezon de premii. Iar pentru BAFTA 2020 ea nu a dezamăgit, alegând să își coafeze părul în unul dintre cele mai complicate cocuri pe care le-am văzut.

Altă celebritate superbă, Saoirse Ronan, a pășit pe covorul roșu purtând un ruj roșu aprins pe buze și având o coafură inedită, în timp ce Zazie Beetz, ce mereu ne surprinde într-un mod plăcut cu alegerile sale, a transmis un mesaj cu privire la filmul în care ea a jucat, The Joker.

Iată cele mai frumoase machiaje și coafuri de la premiile BAFTA 2020:

Zoe Kravitz

Rujul în nuanțe de corai este destul de greu de purtat, însă Kravitz a reușit să arăte senzațional, cu ajutorul makeup artistului ei, Nina Park. Aceasta a asortat culoarea vibrantă cu perechea de cercei în aceeași culoare și o rochie ce strălucea exact ca și aurul. Cât despre păr, vedeta a ales un wet look ce aducea aminte de stilul Old Hollywood.

 

Saoirse Ronan

Frumusețea lui Ronan ne aduce extrem de multă bucurie, iar aceasta a purtat un ruj într-o nuanță de roșu aprins pentru a complimenta chipul de porțelan. Ea a ales să își coafeze părul într-un coc asimetric, reușind atât prin păr, cât și machiaj, să își pună ochii în evidență.

 

Zazie Beetz

„După ce am pus pensulele jos, am realizat că am folosit culorile preferate de Joker: verde și mov.”, a scris Alex Babsky, makeup artistul vedetei, pe Instagram. Pentru a completa acest look îndrăzneț, vedeta a ales să își coafeze părul în box braids.

 

Ella Balinska

Makeup artistul Vincent Oquendo s-a legat de rochia superbă Giambattista Valli pe care vedeta a purtat-o, atunci când a venit vorba de machiaj, alegând nuanțe pământii și roz, alături de eyeliner negru. Vedeta a ales să își coafeze părul în coadă pentru a pune accentul pe machiajul inspirat din culorile rochiei.

 

Florence Pugh

Tot sezonul, hairstylistul Peter Lux a creat unele dintre cele mai complicate coafuri pentru Pugh, iar la premiile BAFTA nu ne-a dezamăgit. Florence a avut una dintre cele mai complicate coafuri prezentate vreodată, iar pentru machiaj a ales un ruj roșu și eyeliner negru.

 

Emilia Clarke

Îmbrăcată într-o rochie Schiaparelli, actrița a avut un machiaj natural, iar părul său a fost strâns într-un coc sofisticat.

 

Scarlett Johansson

Dacă îți poți lua puțin ochii de la creația superbă Atelier Versace pe care Johansson a purtat-o, vei observa că machiajul a fost făcut în aceleași nuanțe de roz, pe alocuri fiind adăugat glitter auriu. Makeup artistul Frankie Boyd a ales un ruj roz pal pentru actriță, iar părul a fost strâns într-un coc, o coafură preferată de vedete la acest eveniment.

 

Kate Middleton

Kate nu este fana culorilor îndrăznețe atunci când vorbim de machiaj, iar Ducesa nu s-a abătut nici de data aceasta de la plan. Ducesa a ales un eyeliner negru, fard de pleoape maroniu și un blush roz pal.