Fashion

Cele mai frumoase decoruri de la săptămânile modei de primăvară-vară 2020

irina.letitia
October 7, 2019 21:12 PM

Săptămânile modei de la New York, Londra, Milano şi Paris ne-au prezentat tendinţele sezonului de primăvară/vară 2020 şi trebuie să recunoaştem că premisele sunt excelente! Dar de succesul unei prezentări depind o serie de aspecte, de la lumină, muzică şi bineînţeles decor. Casele de modă se întrec în fiecare sezon să aducă cele mai spectaculoase decoruri, care să potenţeze perfect hainele propuse.

Cele mai frumoase decoruri de la săptămânile modei de primăvară-vară 2020

Dacă am admirat deja hainele sezonului următor, bijuteriile surprinse la săptămânile modei, îţi propunem acum să vedem care au fost cele mai frumoase decoruri propuse de marile branduri în luna septembrie!

Incepem cu show-ul Dior, care a avut o semnificaţie deosebită, trimiţând un mesaj puternic de sustenabilitate şi protejare a mediului. Prezentarea Dior pentru colecţia de primăvară/vară 2020 a avut loc într-un decor natural, ce imită o pădure, pentru care au fost folosiţi zeci de copaci ce urmează să fie plantaţi în diferite zone ale Parisului.

Un alt brand care are o adevărată tradiţie în decoruri deosebite este alt clasic francez şi anume, Chanel.

Prezentarea Chanel primăvară/vară 2020
Prezentarea Chanel primăvară/vară 2020

 

Atmosfera creată de cei de la Chanel a fost tipic pariziană, iar decorul a urmat întocmai această direcţie. Dacă iubeşti Parisul, ştii deja că există o întreagă fascinaţie asupra ascoperişurilor din acest oraş. Arhitectura deosebită a capitalei franceze a atras după sine şi faima acoperişurilor sale, iar decorul Chanel din această toamnă a recreat întocmai acest aspect al oraşului.

O altă prezentare dedicată întru totul Parisului a fost cea de la Saint Laurent. Decorul a surprins o ipostază diferită de cea de la Chanel. Show-ul Saint Laurent, desfăşurat lângă Turnul Eiffel, pe întuneric, a fost un adevărat spectacol de lumini. Podiumul a fost luminat de zeci de reflectoare, inducând o atmosferă disco/rock, în deplin acord cu hainele imaginate pentru noul sezon.

Prezentarea Saint Laurent primăvară/vară 2020
Prezentarea Saint Laurent primăvară/vară 2020

 

Alte prezentări au creat adevărate instalaţii de artă, altele au mizat pe abundenţa tipică barocului, iar altele pe nostalgia apusului de vară! Admiră decorurile deosebite puse în scenă la săptămânile modei din luna septembrie 2019, în galeria foto!