Living

Cele mai frumoase filme romantice din toate timpurile

iulia.statie
March 24, 2020 13:49 PM

Pregătește popcornul pentru a viziona unele dintre cele mai frumoase filme romantice din toate timpurile. Cine nu suspină atunci când vede din nou Grease sau Dirty Dancing?

Pe aceeasi temaAnna Wintour a împlinit 70 de ani! Cum se îmbracă cel mai longeviv redactor şef Vogue!

Pentru că stăm în casă și căutăm cum să ne petrecem timpul, ne-am gândit să venim în ajutorul tuturor persoanelor ce doresc să vizioneze cele mai frumoase pelicule făcute vreodată.

Ești pregătită? Noi ne-am așezat pe canapea și suntem gata să fredonăm ‚Lover Boy’. Și pentru că vremea este răcoroasă, sigur cafeaua sau ceaiul sunt băuturile perfecte pentru a lenevi toată ziua în colțul nostru.

Dirty Dancing

Dacă ești pregătită să dansezi, alege să vizionezi Dirty Dancing, una dintre cele mai frumoase producții musical făcute vreodată.

Pretty Woman

Julia Roberts ne invită iar și iar să trăim visul american și o poveste superbă de dragoste.

Love Actually

A nins și ne simțim ca în povești, iar atmosfera magică pe care iarna o aduce ne-a luat cu asalt casele. Pentru a completa peisajul, îți oferim Love Actually.

Pride and Prejudice

Dacă ești fanul acestei cărți, te asigurăm că filmul îți va depăși toate așteptările.

Breakfast at Tiffany’s

Nu credem că mai este nevoie să spunem ceva despre una dintre cele mai bune producții romantice din toate timpurile, Breakfast at Tiffany’s.

Grease

Exersează-ți talentul la cântat cu Grease. Suntem sigure că te va încărca cu energii pozitive. În plus, John Travolta este pus și simplu dreamy.

Crazy Stupid Love

Da, această comedie romantică depășește orice credeai despre romantism și trezește partea emotivă din tine.

Titanic

Nu puteam uita de Jack și Rose, nu? Acesta este unul dintre cele mai iconice filme de dragoste și noi nu ne putem sătura de el.

When Harry Met Sally

Tânjești după o iubire secretă? Dorințele tale vor fi îndeplinite cu When Harry Met Sally.

Mamma Mia

Here I go again! Chiar dacă știi toate replicile și absolut fiecare vers din cântece, suntem sigure că te poți folosi de acest film pentru un workout extrem de plăcut.

The Notebook

Nu, nu ar trebui să îți fie rușine atunci când îți tii șervețelele aproape pentru a-ți șterge lacrimile. Nouă clar nu ne este.

Some Like it Hot

Îți este dor de Old Hollywood? Această peliculă va aduce atmosfera vintage în casa ta.

13 going on 30

Dorințele nu te duc mereu la ceea ce îți dorești pe viitor, nu? Iată cum cineva ne-a pus în față cu toate fricile noastre printr-o comedie romantică absolut delicioasă.