Editor's choice

Cele mai frumoase genți pentru sezonul toamnă-iarnă 2018

andreea voicu
September 3, 2018 17:11 PM

În modă trebuie să fii întotdeauna cu un pas înainte dacă vrei să rămâi în trenduri și să ieși în evidență.

Pe aceeasi temaCui îi stă mai bine: Ilinca Vandici vs. Alina Ceușan

Pentru că sezonul toamnă-iarnă 2018 a început oficial de câteva zile, îți propunem să descoperi împreună cu noi care sunt cele mai frumoase genți pentru sezonul toamnă-iarnă 2018, conform fashion show-urilor marilor case de modă.

Cele mai frumoase genți pentru sezonul toamnă-iarnă 2018: geanta tip sac

Gențile vor rămâne mereu una dintre cele mai mari ispite pentru doamne și domnișoare. Așa cum știe fiecare dintre noi, accesoriile accentuează o întreagă ținută. Vă propunem o geantă sac, în culori neutre. Iată propunerea noastră AICI.

Cele mai frumoase genți pentru sezonul toamnă-iarnă 2018: geanta de rafie

Geanta de rafie – de care majoritatea vânzătoarelor din piețele noastre sunt sătule sunt sătule, le încântă teribil pe unele impătimite ale modei. Ce-i drept, noua geantă de rafie face deja ravagii în lumea modei. Iată propunerea noastră AICI.

Cele mai frumoase genți pentru sezonul toamnă-iarnă 2018: geanta tip coș

Geanta tip coș a prins foarte bine printre fashioniste, mai ales dacă este inspirată din elemente tradiționale. Aceasta este destul de încăpătoare, dar și atrăgătoare ca design.

De obicei, acestea au o anumită formă, care imită un coș de picnic, circular, semilună, sau cutie cu capac, și au diverse decorațiuni. Geanta tip coș se potrivește de minune la ținutele de zi cu zi. Iată propunerea noastră AICI.

Cele mai frumoase genți pentru sezonul toamnă-iarnă 2018: geanta triunghi

Geanta în formă de triunghi este prezentă deja în prezentările de modă ale marilor case de modă. Este versatilă și extravagantă și se poate purta fie cu bretea, pe umăr, sau fără bretea ca un plic pentru seară. Iată propunerea noastră AICI.

Sursa: vogue.com.