Beauty

Cele mai frumoase idei de coafuri pentru Valentine’s Day

iulia.statie
February 6, 2020 12:54 PM

Indiferent dacă sărbătorești această zi cu iubitul sau ieși cu prietenii, Valentine’s day este ocazia perfectă de a încerca o nouă coafură. Totuși, poate fi greu să găsești look-ul perfect.

Pe aceeasi temaValentine's Day se apropie: Ghid de cadouri pentru bărbați „last minute” 

Nu vrei să arăți ca și cum nu te-ai străduit prea tare (dar evident că fix așa ai făcut!), dar totuși nici ca și cum abia te-ai dat jos din pat și nici măcar nu ți-ai pieptănat părul. Nu te teme, am făcut o selecție pentru cele mai superbe idei de coafuri pentru a te ajuta.

Uită de acele cocuri elaborate din trecut, aceste idei sunt moderne și cool. Încearcă aceste coafuri pentru a sărbători dragostea!

Ai nevoie de un semn pentru a avea breton?

Dacă aveai nevoie de un semn pentru a recurge la breton, iată-l! Fă-ți o programare la coafor și încearcă această coafură. Nu doar că este un look perfect pentru Valentine’s day, dar sincer, este și o coafură foarte simplă. Pentru a avea bretonul perfect drept, folosește o placă de păr micuță și un spray pentru a ține totul în loc.

 

View this post on Instagram

 

@whatgoesaroundnyc

A post shared by Elisa J. ♛ (@elisajohnson) on

Bob și bucle

„Dar nu există destule idei de coafat părul scurt”, nu mai reprezintă o scuză pentru a avea părul tuns bob! Încearcă să uiți de părul perfect întins și încearcă aceste bucle perfecte.

 

View this post on Instagram

 

Fine wine♥️.

A post shared by Samaria Leah (@samarialeah) on

Împletituri

Cred că toate ne amintim de acele cozi împletite pe care la adoram în trecut. Alege un spray perfect pentru textură înainte de a începe să îți împletești părul. Apropo, poți avea o altă coafură a doua zi, căci dacă alegi să îți desfaci părul vei avea buclele perfecte.

 

View this post on Instagram

 

Braid? Check. J Lo hoops? Check. Nipple pads? CHECK.

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell) on

Accesorii

Accesoriile sunt prietenele cele mai bune ale unei femei. După ce ai ales bijuteriile perfecte pentru tine și ai accesorizat ținuta, nu uita să îți înfrumusețezi și părul cu aceste micuțe ajutoare.

 

View this post on Instagram

 

Sumthin exciting comin’ soon ⚡️✨⚡️ @leletny

A post shared by Vanessa Hong (@vanessahong) on

Old Hollywood

Încearcă să te inspiri puțin din stilul de la Hollywood și coafează-ți părul pe o parte, în bucle lejere. Acest combo îți va oferi coafura perfectă și îți va pune trăsăturile în valoare.

 

View this post on Instagram

 

@margotrobbie x @brockcollection

A post shared by Bryce Scarlett (@brycescarlett) on

Cât mai mult volum

Ai putea să îți aranjezi părul pe spate pentru o coafură plină de volum. Folosește un ulei de păr pentru vârfuri pentru a le păstra cât mai strălucitoare.

 

View this post on Instagram

 

She who sparkles…. (finish the sentence). ✨✨✨

A post shared by Shea Marie (@sheamarie) on

Bucle lejere

Această coafură este extrem de simplu de realizat, iar vedetele o adoră! Doar folosește puțin spray pe bază de apă sărată și aranjează buclele cu degetele pentru a le defini.

 

View this post on Instagram

 

Bronz goddess @kimkardashian #chrisappletonhair @makeupbymario

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on

Jumătate sus, jumătate jos

Prinde-ți jumătate de păr într-un coc cât mai sus și adaugă un spray pe partea de jos pentru a avea un look chic, fără efort, ce este perfect pentru Valentine’s Day.

Coc jos

În loc de a coafa părul într-un coc dezordonat, încearcă această variantă de coc jos. Nu te stresa cu privire la fixativ, acest look arată superb fără niciun produs de hairstyling.

 

View this post on Instagram

 

Squiggly 〰️〰️〰️ ? @bettybthvy

A post shared by Vanessa Hong (@vanessahong) on

Clasic

Toată lumea a iubit la un moment dat această coafură clasică. Pentru a obține acest tip de look, gândește-te la coafura Arianei Grande. Ai grijă ca părul să fie prins cât mai sus pentru a obține acest volum și folosește un gel de păr pentru vârfuri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on