Fashion

Cele mai frumoase inele de logodnă pe care le poţi comanda online

Oana Nutu
June 30, 2020 13:47 PM

Viaţa nu stă în loc nici în vreme de pandemie, însă multe obiceiuri s-au schimbat. Shopping-ul s-a mutat în  online datorită faptului că magazinele au fost închise iar acum sunt vizitate de puţini clienţi o dată cu regula distanţării sociale şi a recomandărilor de a evita locurile aglomerate. Este o nouă realitate şi se aplică inclusiv magazinelor de bijuterii. Dintr-un simplu click poţi găsi inelul perfect pentru a o cere în căsătorie. De la aur de 14K la  diamante luxoase, vânzătorii vă pun la dispoziţie o gamă foarte variată de modele din care puteţi comanda de acasă sau de la birou. Noi am făcut o selecţie a celor mai frumoase inele de logodnă disponibile online a unor creatori şi retaileri din România:

Pe aceeasi temaCele mai scumpe inele de logodnă ale celebrităților

 

1.Inel de logodnă din aur roz de 18K

Inele de logodna comanda online aur diamant pietre zirconiu magazine online inel de logodna Sursa Teilor.ro
TEILOR

Aurul roz sau roşu a ieşit câştigător anul acesta comparativ cu cel alb sau galben, el fiind folosit de mulţi creatori atât în realizarea bijuteriilor cât şi a accesoriilor articolelor de îmbrăcăminte sau genţi (catarame, fermoare, logo-uri etc). Aurul pur este prea moale pentru a fi folosit în confecţionarea bijuteriilor, deci se aliază (combină) cu un amestec de metale precum: argint, cupru, nichel şi zinc, pentru a-i oferi rezistenţă şi durabilitate. În timp ce aliajul cu mangan sau paladiu duce la crearea aurului alb, din amestecul cu cuprul rezultă aurul roz, (rose gold) foarte apreciat în Rusia.

2.Aur galben 18K cu diamante

Inel de logodna inele logodna comanda online sfaturi recomandari aur alb rose gold aur roz aur alb Sursa Sabrini
SABRINI

Dacă optaţi pentru aurul galben, vă recomandăm varianta de 18K deoarece are o nuantă de auriu mai intensă decât cel de 14k. Există însă şi un dezavantaj acela că fiind mai moale nu este atât de rezistent la zgârieturi. Vă sfătuim să faceţi un mic inventar al accesoriilor partenerei dvs incluzând ceasurile şi cerceii şi să vedeţi ce poartă preponderent înainte de a vă decide ce culoare să comandaţi inelul de logodnă.

3. Aur roz 18K cu diamant

Inel de logodna inele logodna comanda online sfaturi recomandari aur alb rose gold aur roz Sursa Cellini
BIGLI

Ne-a plăcut forma diamantelor şi felul în care acestea sunt dispuse pe inel. Fiind din diamante, valoarea acestuia este destul de ridicată, poate fi considerat o investiţie întrucât diamantele nu îşi diminuează în timp valoarea, ba dincontră.

4.Platină, safir şi cristale swarovski

Inele de logodna comanda online aur diamant pietre zirconiu magazine online inel de logodna Sursa Glamira.ro
GLAMIRA

Dacă iubita ta este fanul nunţilor regale, atunci acesta este inelul pe care şi-l doreşte! Asemănător celui dăruit de Prinţul Harry ducesei Kate Middleton, moştenit de la mama sa, prinţesa Diana. Inelul de mai sus este din platină cu centrul din safir albatru închis înconjurat de safire albe şi lateralele din cristale swarovski. Este o alternativă de calitate a celebrului inel regal care este format din 16 safire ovale iar pe părţi sunt incrustate diamane naturale pe aur alb.

5.Aur rose gold cu diamante

Inel de logodna inele logodna comanda online sfaturi recomandari aur alb rose gold aur roz aur alb Sursa Sabrini
SABRINI

Ne-a încântat forma centrului acestui inel din aur roz care imită petalele unei flori. Este foarte delicat şi potrivit oricărei femei romantice care apreciază detaliile şi lucrurile fine.

6.Aur alb 18K cu diamante în formă pătrată

Inele de logodna comanda online aur diamant pietre zirconiu magazine online inel de logodna Sursa Teilor.ro
TEILOR

Inelele cu piete în formă de pătrat sau dreptunghi sunt moderne, uşor non-conservatoare şi se potrivesc femeilor puternice şi mai pretenţioase. De remarcat simplitatea şi strălucirea acestui model pe care îl puteţi comanda online cu livrare în 3-5 zile şi cu posibilitatea de retur în termen de 14 zile.

7.Rose gold cu pietre preţioase

Inele de logodna comanda online aur diamant pietre zirconiu magazine online inel de logodna Sursa Sabion
SABION

Încă un inel rose gold, o reinventare a clasicului inel de logodnă cu o singură piatră, aceasta are încă două pietre de-o parte şi de alta a pietrei centrale care îi pun în valoare feminitatea.

8. Aur alb 18K cu diamante – clasic

Inele de logodna comanda online aur diamant pietre zirconiu magazine online inel de logodna Sursa Sabion
GIANNI LAZZARO

Acest inel este un model clasic preferat de foarte multe femei. Datorită grupului de diamante situate central şi lateral este foarte strălucitor, o caracteristică extrem de importantă a inelului de logodnă. Desigur, un diamant de aceasta dimensine este inestimabil, acesta însă are o montură specială între diamante mai mici astfel încât legătura dintre ele este aproape insesizabilă, dând impresia unei singure pietre. Tehnica se numeşte insivible-setting şi o puteţi găsi şi la alte modele.

9.Inel de logodnă cu cristale

Inele de logodna comanda online aur diamant pietre zirconiu magazine online inel de logodna Sursa La Rosa
LA ROSA

O alternativă a diamantelor mai avantajoasă ca preţ o constituie cristalele de zirconiu. Deşi mult mai ieftine, cristalele de zirconiu se deosebesc cu greu de diamante cu ochiul liber, ele fiind la fel de strălucitoare şi având aceleaşi tăieturi şi forme. Deşi se aseamănă vizual, cele două pietre se deosebesc prin structură. Diamantul este o piatră preţioasă naturală, unică iar zirconiul este o piatră artificială, sintetică. În general atelierele vă oferă pe aceeaşi bază a inelului ambele variante, în funcţie de bugetul pe care l-aţi alocat.

10.Tantal

Inele de logodna comanda online aur diamant pietre zirconiu magazine online inel de logodna Sursa Sabion tantal
SABION

Dacă sunteţi în căutarea unui inel de logodnă inedit, modern şi ieşit din tipar, am găsit ce vă doriţi! Rezultatul unei cercetări îndelungate şi tehnici inovative, inelul de tantal surprinde prin culoare şi textură. Tantalul este elementul cu nr 73 în tabelul periodic al elementelor şi a fost descoperit în 1802. Este unul dintre puţinele metale pe care corpul uman nu îl respinge, fiind folosit în chirurgie. Deseori e folosit ca înlocuitor pentru platină în laboratoare. Sabion a revoluţionat materialul prin realizarea bijuteriilor pe care le-a patentat în 2010.

„Orice menționare despre inele din tantal trimite către Casa de Bijuterii Sabion! Este valabil încă din 2010, când, într-o premieră la nivelul giuvaergiei mondiale, Sabion a lansat o colecție completă de bijuterii din tantal și aur de 18 karate. Numeroși ani de cercetare dedicați acestui metal cu proprietăți chimice și fizice deosebite, dar atât de dificil de prelucrat, au condus la manufacturarea bijuteriilor pe care le prezentăm cu mândrie astăzi.”