News

Cele mai frumoase iubite de fotbaliști din lume

iulia.statie
November 26, 2019 17:19 PM

Este de ajuns să spunem că un bărbat de top merită o iubită de top. Fotbaliștii sunt cunoscuți pentru cuceririle pe care le fac în rândul femeilor frumoase și este de ajuns o singură privire aruncată pe site-urile de socializare pentru a înțelege ce au văzut aceștia la ele.

Pe aceeasi temaAnamaria Prodan, o mamă model! „Am nebunia că trebuie să le ofer măcar jumătate din ..”

Antonella Roccuzzo

Antonella este un star pe instagram și un antreprenor de succes. Ea este căsătorită cu Lionel Messi și au împreună 3 copii, Thiago, Mateo și Ciro. Povestea lor de dragoste este ruptă din basme, căci ei s-au cunoscut în copilărie și sunt de mai mult de un deceniu împreună.

 

Georgina Rodriguez

Între Ronaldo și femeia ce l-a convins să se așeze la casa lui, a fost dragoste la prima vedere. Ei au împreună o fetiță, Alana Martina iar Georgina îi crește și pe ceilalți copii ai fotbalistului, gemenii Eva și Mateo și Cristiano Jr.

„Cristiano este viața mea!”, declara frumoasa brunetă acum ceva vreme.

 

Pilar Rubio

Soția lui Sergio Ramos i-a oferit acestuia trei băieți, Alejandro, Sergio și Marco. Aceasta este considerată una dintre cele mai frumoase femei din Spania și a devenit cunoscută lucrând ca și jurnalistă și colaboratoare la diferite programe TV. Cei doi sunt împreună încă din 2012.

 

Antoaneta Tătărușanu

Nelipsite din topurile celor mai frumoase femei, era evident că și o româncă va reuși să întoarcă capetele tuturor. Antoaneta Tătărușanu este soția lui Ciprian Tătărușanu. Cei doi s-au cunoscut în perioada în care goalkeeper-ul evolua pentru FCSB, iar de atunci formează unul dintre cele mai frumoase cupluri.

 

Shakira

Cum să uităm de frumoasa parteneră a lui Gerald Pique? Cei doi s-au cunoscut la filmările videoclipului „Waka Waka”, iar fotbalistul a abordat-o pe frumoasa artistă printr-o replică simplă. Deși de mulți ani vehiculează zvonuri privind despărțirea lor, cei doi sunt mai puternici ca oricând și nu se sfiesc din a-și arăta dragostea unul pentru celălalt.