Beauty

Cele mai frumoase machiaje și coafuri de la premiile Oscar 2020

iulia.statie
February 10, 2020 06:35 AM

Premiile Oscar reprezintă, în fiecare an, cea mai așteptată noapte din sezonul decernărilor de premii. Am putut observa vedetele prezentând cele mai frumoase look-uri de beauty, cele mai inedite ținute și am văzut unele momente ce cu siguranță vor deveni virale.

Pe aceeasi temaCe ținute au ales vedetele la Costume Designers Guild Awards 2020

Premiile Oscar 2020 sărbătoresc cele mai bune creații din industria cinematografiei și au loc la Dolby Theater din Los Angeles. Înainte de ceremonie, vedetele au strălucit pe covorul roșu, prezentând cele mai bune outfit-uri din acest sezon. Penelope Cruz a purtat o rochie superbă de inspirație Chanel și a ales să își lase părul liber, drept, în timp ce Billie Eilish, cunoscută ca o vedetă ce riscă privind look-ul său, a ales să își coafeze părul într-un coc dezordonat.

Lucy Boyton, Margot Robbie și Janelle Monae au ales un ruj roșu, perfect pentru evenimente în acest gen, în timp ce Natalie Portman a vrut să își pună în evidență ochii, folosind un eyeliner negru.

Nimic nu se compară cu machiajele și coafurile prezentate pe covorul roșu la cel mai mare eveniment al anului. Cum era de așteptat, vedetele nu au dezamăgit nici de această dată și au înfrumusețat acest eveniment prin alegeri riscante, dar de efect. Iată selecția noastră privind cele mai frumoase machiaje și coafuri de la premiile Oscar 2020:

Zazie Beetz

Actrița a ales o combinație excelentă de bucle voluminoase, bijuterii oversized și smokey eyeliner, toate acestea fiind perfect alese pentru ținuta purtată.

 

Billie Eilish

Billie Eilish și-a păstrat aceeași culoare de verde neon în combinație cu negru la păr, însă a optat pentru un coc dezordonat, lăsându-și câteva șuvițe să îi încadreze chipul. Atunci când vine vorba de unghii, Billie Eilish este cea mai îndrăzneață vedetă și nici de data aceasta nu s-a abătut de la plan.

 

Janelle Monae

Janelle a știut că singurul produs de beauty ce se potrivește la o rochie plină de cristale este un ruj roșu, fiind singurul care se putea observa și o putea pune în evidență.

 

Natalie Portman

Natalie a strălucit pe covorul roșu, fiind definiția eleganței și a rafinamentului. Natalia a ales să își coafeze părul tuns în bob în bucle extrem de subtile, un trend extrem de iubit în acest sezon și a optat pentru un machiaj nude.

 

Saoirse Ronan

De la breton, accesorii și fardul de ochi într-o nuanță de mov pal, look-ul de beauty prezentat de Ronan este câștigător din toate unghiurile.

 

Margot Robbie

Un ruj roșu și clasicele bucle reprezintă cheia succesului atunci când vine vorba de cum ar trebui să arăte un adevărat star la premiile Oscar.

 

Lucy Boyton

Abia putem să dăm atenție rujului roșu mat sau genelor extrem de pronunțate, pentru că accesoriul din perle ales de Lucy pentru păr este cu adevărat spectaculos.

 

Penelope Cruz

Penelope a câștigat aprecierea publicului prin rochia aleasă, însă frumusețea ei a fost pusă în evidență de machiajul nude, cu variații de nuanțe maronii și glitter și părul purtat desprins, drept.