Fashion

Cele mai frumoase rochii de mireasă de la Bridal Fashion Week 2020

irina.letitia
October 12, 2019 16:07 PM

Fascinaţia rochiilor de mireasă este eternă, iar întocmai ca hainele ready-to-wear sau haute couture şi acestea au un loc bine meritat în programul săptămânilor modei sezoniere! Aşadar, te invităm să admirăm împreună cele mai frumoase rochii de mireasă surprinse la Bridal Fashion Week 2020!

Cele mai frumoase rochii de mireasă de la Bridal Fashion Week 2020

Indiferent că eşti o pasionată de modă, o viitoare mireasă sau chiar un designer de rochii de mireasă, săptămâna modei dedicată acestui segment este un adevărat deliciu. Rochiile superbe, ce proiectează imaginea feerică a unei nunţi perfecte, nu au cum să nu te impresioneze, chiar şi în calitate de simplu spectator!

Aşadar, avem noutăţi extrem de interesante de la atelierele de modă dedicate mireselor, proaspăt expuse în cadrul Bridal Fashion Week pentru sezonul de toamnă/iarnă 2020.

Monique Lhuillier
Monique Lhuillier

 

In funcţie de stilul tău vestimentar, dar şi de felul în care îţi imaginezi această zi specială, te poţi inspira din propunerile designerilor, pentru anul următor.

Desigur, vei fi surprinsă de diversitatea modelelor, de la cele mai exuberante la cele mai simple rochii de mireasă.

Monique Lhuillier sau Zuhair Murad sunt celebrii pentru rochiile lor de mireasă, desprinse parcă din poveşti cu prinţi şi prinţese.  Romantice, fanteziste şi grandioase (atât ca stil, cât şi ca volum) acestea sunt o adevărată operă de artă.

Vera Wang
Vera Wang

 

Un alt nume celebru pentru rochiile de mireasă spectaculoase este Vera Wang. Stilul său inconfundabil, „dark romance”, plin de emoţie este transpus şi de această dată în modele de rochii deosebite, iar stylingul propus pentru colecţia de toamnă/iarnă 2020 este cel puţin intrigant la prima vedere, însă tipic designerului: accesorii exagerate negre şi încălţăminte neagră.

Victor & Rolf, Reem Acra şi Danielle Frankel te vor cuceri la rândul lor cu modelele de rochii de mireasă pe care le propun pentru 2020! Admiră-le şi tu în galeria foto!