Fashion

Cele mai frumoase rochii de mireasă de tip prințesă

ruxandra.patru
April 28, 2018 11:31 AM

Ziua nunții este, probabil, una dintre cele mai însemnate zile din viața unei femei. Nu trebuie să fi visat dintotdeauna găsirea Prințului Fermecător sau transformarea ta în prințesă pentru a te lăsa luată de val în pragul pregătirilor pentru nuntă.

Pe aceeasi temaCele mai frumoase 8 frumoase idei de rochii de mireasă pentru sezonul toamnă 2018

Îți dorești o rochie care să te facă să arăți și să te simți în egală măsură frumoasă și fericită și care ar putea fi etalonul de frumusețe și fericire, dacă nu însele prințesele? Nu-ți face griji, poți fi prințesă pentru o zi chiar dacă nu urmează să te căsătorești cu un bărbat cu sânge albastru.

Cele mai frumoase rochii de mireasă prințesă

Vrei o fustă în straturi, una bufantă sau una extravagantă, cu crinoline sau trenă? Cum îți imaginezi că ar arăta fusta aleasă cu un corset decoltat, cu unul acoperit cu tul brodat sau cu un top îmbrăcat în perle? Sau poate preferi modelele pline, cum a fost cel purtat de Kate Middleton la căsătoria cu Prințul William. Preferi albul imaculat sau nuanțele de culoarea fildeșului sau pastelurile?

Inspiră-te din galeria foto cu cele mai frumoase rochii de mireasă de tip prințesă și găsește modelele preferate. Cu ajutorul unui creator priceput, ai putea avea chiar rochia pe care ți-o dorești pentru noaptea balului.