Fashion

Cele mai frumoase rochii de mireasă în 2020

raluca.oprea
February 22, 2020 09:15 AM

Pentru miresele anului 2020, designerii au pregătit modele îndrăznețe și variate. De la culori puternice la decolteuri atipice, acestea sunt cele mai frumoase rochii de mireasă pentru sezonul de nunți 2020.

În acest an, creatorii de modă s-au inspirat din decadele trecute, oferind însă o reinterpretare avangardistă elementelor clasice. Spre deosebire de rochiile de mireasă de anul trecut, influențate de eleganța clasică a nunților regale, 2020 stă sub semnul inovației.

2020, anul inovaţiei în domeniul rochiilor de mireasă

Un element inedit ce poate fi regăsit în colecțiile de anul acesta, este pielea. Fie că vorbim de o simplă curea sau de un întreg corset, pielea poate fi regăsită în creațiile caselor de modă Vera Wang, Alexander McQueen sau Loius Vuitton, care au uimit în acest sezon prin creațiile edgy.

Rochiile scurte, crăpăturile adânci, materialele transparente, readuc în actualitate stilul punk si moda anilor ’80.

Rochii de mireasă inedite pentru sezonul de nunţi 2020

Rochiile roz pudrat au fost în mare vogă anii trecuți, însă în 2020 acestea sunt înlocuite de cele în nuanțe nude, aurii sau de culoarea șampaniei.

Dacă nu vă doriți o clasică rochie albă sau ivoriu, acestea sunt alegerea perfectă pentru o mireasă modernă. Complementează perfect toate nuanțele de piele și pot fi asortate atât cu accesorii negre, argintii, aurii, cât și cu niște culori mai puternice.

Rochii de mireasă în nuanţe de zor sau auriu

Cele mai elegante rochii de mireasă în anul 2020

Rochiile de nuntă voluminoase sunt deja clasice, însă în acest an sunt reinterpretate printr-o nouă textură, ce amintește de spuma mării. Ușoare, plină de mișcare și dramatism, „valurile” de tulle creează o ținută romantică perfectă.

Aceste modele sunt ușor de purtat și arată foarte spectaculos în fotografii, cum ne dovedesc și imaginile de la prezentările Monique Lhuillier, Marquesa, Oscar de la renta și Valentino.

Rochii de mireasă care imită spuma mării

Dacă în urmă cu câteva sezoane erau în vogă ținutele din elemente separate, în acest an designerii au transformat îmbrăcămintea de stradă în vestimentație potrivită pentru o mireasă.

De la rochii sculpturale închise cu nasturi de sus până jos și până la trenciuri din dantelă, acest tip de paltoane pentru nuntă pot fi purtate singure sau deasupra unei rochii clasice.

Sursa foto: harpersbazaar.com