Fashion

Cele mai frumoase rochii furou pe care celebritățile le-au purtat

iulia.statie
May 29, 2020 16:27 PM

De la Drew Barrymore la Naomi Campbell și Kate Moss, fetele IT din perioada nouăzecistă aveau un stil extrem de neobișnuit. Îmbrăcate în haine din demin prespălat, purtând cardigane tricotate, asortate cu ochelari cu rama rotundă și bineînțeles, alegând sprâncenele extrem de subțiri atunci când venea vorba despre machiaj, era poate fi amintită pentru puțin dezmăț atunci când vine vorba despre stilul personal.

Pe aceeasi temaTrend alert: Catifeaua raiată

Rochia furou, noua piesă IT

Ironic, unele dintre cele mai faimoase trend-uri minimaliste se întorc și astăzi în garderobele noastre, iar noi ne putem inspira din look-urile din trecut ale vedetelor pentru a vedea exact cum purtau anumite piese, dar și ce greșeli făceau, pentru a nu le repeta.

Unul dintre trend-urile ce și-au menținut popularitatea este rochia tip furou. Iar în această vară, în particular, ne putem bucura de aceste piese din satin, uneori transparente, pentru a pune în evidență un decolteu amplu și a complimenta silueta, fără a da prea multă atenție la detalii, pentru că acest stil este extrem de ușor de purtat, dar și versatil.

Indiferent că lucrezi de acasă, mergi la un picnic sau la o petrecere, rochia tip furou este potrivită pentru orice fel de eveniment. Și avem din abundență inspirație din perioada nouăzecistă, dar și de acum, căci trendsetterii nu ratează nicio ocazie pentru a scoate la iveală un nou trend.

Drew Barrymore

Faptul că și-a dorit să poarte acest trend într-un stil minimalist și a optat pentru un print în dungi a ajutat-o pe Drew să aibă un look și mai memorabil.

Naomi Campbell și Kate Moss

Kate Moss și Naomi Campbell adorau acest trend în perioada nouăzecistă, așa că erau surprinse purtând rochia furou chiar și la cele mai glamuroase evenimente, evident, cu un twist extravagant.

Elizabeth Taylor

De unde a pornit această dragoste pentru rochiile furou? Cine o poate uita pe Elizabeth Taylor în ‚Cat on a Hot Tin Roof’? Este evident, senzualitatea de care dă dovată aceasta ne-a făcut pe toate să ne dorim să purtăm orice propune.

Hailey Baldwin

Bineînțeles, IT girls ale vremurilor noastre au preluat și ele acest trend pe care îl putem vedea propus atât la evenimente, cât și în ținute casual, în campanii și pe podiumurile de modă.

Urmărește galeria foto pentru a vedea abordări mult mai moderne ale acestui trend!