Fashion

Cele mai frumoase rochii purtate de Meghan Markle în 2019

A. S.
December 10, 2019 09:31 AM

Meghan Markle se poate mândri cu faptul că a purtat cele mai frumoase rochii și ținute în 2019, ea fiind și desemnată cel mai important influencer din lumea modei, detronând-o pe Kylie Jenner și chiar pe Kate, Ducesa de Cambridge. 

Cu rochiile și ținute purtate, anul trecut Meghan s-a aflat pe pozția a treia în clasamentul făcut de platforma Lyst Index, însă în 2019, Ducesa a reușit să le depășească pe Kylie Jenner și Kim Kardashian.

Rochiile purtate de Meghan Markle în Africa au devenit un trend

Cele mai frumoase rochii și ținute în 2019 au fost purtate de Meghan Markle. Sau, în orice caz, cele mai apreciate. Aceasta este concluzia la care platforma globală Lyst Index a ajuns, după ce a colectat date venite din căutări, vânzări online, vizualizările unor pagini, acoperirea mediatică la nivel global și menționările pe social media pentru a calcula cele mai mari trenduri ale acestui an.

Rochiile cămașă pe care Meghan le-a purtat în timpul turneului regal din Africa de Sud din 2019 au crescut căutările pentru acest model de rochie cu peste 45% într-o lună.

Rochii Meghan Markle 2019. Meghan Markle allaturi de printul Harry
Rochiile purtate de Meghan Markle au devenit un trend

Starurile din industria muzicală au dominat topul, Ducesa de Sussex fiind singurul membru al familiei regale care apare în top 10 a celor mai bune ținute din 2019. Kate, Ducesa de Cambridge, care s-a clasat pe locul cinci în Lyst Fashion Report 2017, a ajuns anul acesta pe locul 11 în topul influencerilor în modă.

Meghan Markle rochii 2019
Meghan Markle si printul Harry in vizita la Centenary Exhibition

Meghan Markle, cele mai frumoase rochii și ținute în 2019

„Efectul Meghan”, așa cum a fost numit, a devenit un fenomen online în rândul celor pasionați de modă. Unii useri își creează conturi speciale pentru a oferi sfaturi cu privire la descoperirea unor piese vestimentare asemănătoare cu cele purtate de Meghan și recrearea ținutelor sale cu versiuni accesibile.

Rochii Meghan Markle 2019. Meghan Markle rochie neagra alaturi de printul Harry
Meghan Markle, intr-o eleganta rochie neagra, alaturi de printul Harry

Meghan este urmată pe locul doi de actorul american Timothée Chalamet. Pe locul trei se află actrița Zendaya, pe patru este cântăreața Billie Eilish, iar pe locul cinci se clasează Cardi B.

Rochii Meghan Markle 2019. Ducesa, in rochie alba, alaturi de Regina
Meghan Markle intr-o superba rochie alba, alaturi de Regina

Meghan Markle nu a purtat doar cele mai frumoase și apreciate rochii în 2019, dar ținutele sale, chiar și cele cu pantaloni, au devenit populare în lumea întreagă.

Meghan Markle tinute 2019
Meghan Markle, cele mai frumoase tinute 2019

Citește și: MEGHAN MARKLE, ȚINUTĂ INSPIRATĂ DE LA REGINA LETITIA A SPANIEI

În 2017, Meghan Markle s-a logodit cu Prințul Harry, al șaselea în linia de succesiune la tronul Britanic, și-a anunțat retragerea din actorie și intenția de a continua munca umanitară. In data de 19 mai 2018 Meghan Markle s-a casatorit cu Printul Harry. Ceremonia a avut loc în capela St. George din Windsor. Pe 6 mai 2019, Meghan Markle și Prințul Harry au devenit părinții unui băiat.  Copilul este al şaptelea în linia succesiunii la tronul britanic, după prinţul de Wales (prinţul Charles), ducele de Cambridge (prinţul William) şi cei trei copii ai lui – prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis -, şi ducele de Sussex (prinţul Harry), şi al optulea strănepot al reginei Elisabeta.

Citește și: FILME ȘI SERIALE ÎN CARE A JUCAT MEGHAN MARKLE