Fashion

Cele mai frumoase rochii purtate de Meghan Markle în sarcină

adelina.duinea
February 19, 2019 15:27 PM

De mai bine de trei ani, Meghan Markle trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de prințul Harry. Cuplul s-a căsătorit în luna mai a anului trecut și așteaptă nașterea primului lor copil în primăvara acestui an.

Încă din vremea în care era actriță, stilul vestimentar al ducesei de Sussex stârnește admirația tinerelor din întreaga lume. Odată devenită membră a familiei regale britanice, alegerile vestimentare ale fostei actrițe au devenit din ce în ce mai spectaculoase, Meghan reușind totodată să rămână fidelă stilului său caracteristic.

Cele mai frumoase rochii purtate de Meghan Markle în sarcină

Întotdeauna în atenția aparatelor de fotografiat, ducesa de Sussex își gândește până la cel mai mic detaliu fiecare ținută aleasă. Mereu diferită și elegantă, Meghan optează pe piese vestimentare în nuanțe de negru sau albastru închis, nude, alb sau roz pal.

Citește și: Meghan Markle va avea gemeni? Cine a făcut dezvăluirea

Începând cu anunțul sarcinii sale din luna octombrie, ducesa de Sussex a fost surprinsă purtând mult mai multe ținute viu colorate. Deși probabil mult mai incomode, Meghan nu a renunțat la tocuri pe tot parcursul sarcinii sale.

Pentru imagini cu cele mai frumoase rochii purtate de Meghan Markle în timpul sarcinii vezi GALERIA FOTO.

Citește și: Unde locuia Meghan Markle înainte de a se căsători cu prințul Harry

Cum a reacționat Regina când a aflat că Meghan Markle și Prințul Harry își așteaptă primul copil

Regina Elisabeta a II-a și ducesa și ducele de Camdridge s-au declarat „încântați” pentru cuplu.

Doria Ragland, mama Ducesei, este „foarte fericită în urma primii acestei vești minunate” și „abia așteaptă să-și întâlnească primul nepot”.

Citește și: Meghan Markle, tribut emoționant pentru Prințesa Diana

Surse regale au speculat că Doria, mama lui Meghan, ar intenționa să se mute din Statele Unite în Londra, pentru a-i ajuta pe cei doi cu cel mic.

Este de la sine înțeles că Meghan nu vrea să angajeze o bonă sau un îngrijitor, ceea ce înseamnă că se pot baza pe ajutorul mamei ei.