Fashion

Cele mai frumoase rochii purtate de Meghan Markle la prima sarcină

Verdict.ro
June 6, 2021 10:30 AM

Meghan Markle a trezit admirația tuturor încă de când era actriță. După ce a început o frumoasă poveste de dragoste cu Prințul Harry, aceasta a ajuns la o maturitate stilistică de admirat, prezentând mereu ținute pline de bun gust chiar și atunci când propune piese relaxate.

Pe aceeasi temaCele mai dramatice transformări ale vedetelor

Ce rochii a afișat Meghan Markle când era însărcinată pentru prima oară

Meghan Markle și Prințul Harry au devenit pentru prima oară părinți în luna mai 2019, când fosta actriță l-a adus pe lume pe micuțul Archie. Acum, familia lor superbă se mărește și Ducesa este însărcinată pentru a doua oară! „Putem confirma că Archie va fi un frate mai mare. Ducele și Ducesa de Sussex sunt extrem de fericiți pentru că așteaptă al doilea copil.”, a dezvăluit un reprezentant al cuplului.

Toată lumea este extrem de fericită pentru cei doi, iar noi ne-am gândit să revizuim cele mai frumoase rochii pe care Ducesa de Sussex le-a purtat pe când era însărcinată cu micuțul Archie, așteptând să vedem ce are aceasta să ne mai ofere acum din punct de vedere vestimentar. Mereu diferită, mereu elegantă, Meghan Markle și-a demonstrat puterea, fiecare piesă pe care a îmbrăcat-o vreodată fiind vândută într-un timp record.

Una dintre cele mai frumoase ținute afișate în sarcină de către Meghan Markle a fost una aproape all white, în care Ducesa s-a folosit de accesorii pentru a oferi o pată de culoare. Pe lângă faptul că a ales un palton rafinat Amanda Wakeley, croiala rochiei semnată Calvin Klein era una lejeră, dintr-un material fluid, în partea de sus tip maletă, ce îi punea în valoare burtica, i-a oferit în același timp un aer effortless chic.

Soția Prințului Harry a făcut o pasiune pentru trench-uri. Aceasta a fost văzută folosindu-se de multe ori de aceste piese vestimentare, iar în timpul sarcinii, ne-a atras atenția o creație Karen Walker, purtată tip rochie, ce i-a oferit o ținută elegantă, dar plină de senzualitate și forță. De menționat este faptul că aceasta nu s-a lipsit de pantofii cu toc la evenimentele oficiale la care a participat atunci când era însărcinată cu micuțul Archie.

Printre preferințele Ducesei se numără și rochiile tip cămașă, piese foarte versatile, pe care le-a folosit atât pentru a compune look-uri rafinate, dar și unele lejere. Fiind de nenumărate ori asemuite cu vara, aceasta a optat pentru aceste haine atunci când a simțit nevoia de confort, iar print-ul său preferat îl reprezintă dungile, după cum observăm și la rochia Martin Grant.

Nici rochiile maxi nu au lipsit din garderoba Ducesei de Sussex, dar aici a avut mereu grijă să vină cu tușa ei personală. De fiecare dată când a purtat o piesă în acest gen, Meghan Markle a optat pentru una într-o culoare tare sau cu un print interesant pentru a ieși în evidență. Cu siguranță, această creație Carolina Herrera i-a scos la iveală latura jucăușă, caldă și veselă.

Urmărește galeria foto pentru mai multe ținute!