Fashion

Cele mai frumoase ținute de la Critics Choice Awards 2020!

irina.letitia
January 13, 2020 11:22 AM

Critics Choice Awards 2020 a avut loc ieri seară, 12 ianuarie, în Santa Monica, iar vedetele prezente la eveniment au impresionat cu ținutele alese! Iată care au fost cele mai reușite apariții ale serii!

Cele mai frumoase ținute de la Critics Choice Awards 2020!

Asociația Critics Choice (CCA) a anunțat ieri seară câștigătorii celei de-a 25-a ediție a premiilor Critics Choice Annual, care a avut loc la Barker Hangar, în Santa Monica. Vedetele de top ale Hollywood-ului au strălucit la gala care a celebrat cele mai bune producții cinematografice ale ultimului an.

Nominalizările au fost anunțate luna trecută și au inclus filme precum 1917, Joker și Once Upon a Time… la Hollywood și The Irishman, actori de film precum Robert De Niro, Leonardo DiCaprio, Adam Driver și Joaquin Phoenix și actrițe precum Awkwafina, Scarlett Johansson, Lupita Nyong’o și Charlize Theron.

Si de această dată, covorul roșu a fost prima surpriză plăcută a serii! Vedetele au defilat în fața fotografilor, afișând ținutele atent alese. Senzația serii a fost și de această dată actrița Zendaya, care cucerește pas cu pas scena filmului, dar și a modei. Vedeta a reușit în ultimul an să creeze un val de entuziasm cu fiecare ținută purtată la evenimente – ne amintim de rochia verde smarald de la Premiile Emmy sau de costumul alb de la petrecerea GQ Australia.

Ieri seară, Zendaya a purtat o ținută atipică, semnată Tom Ford. Outfit-ul, într-o nuanță de roz zmeură, surprinde prin topul stil mulaj.

Zendaya
Zendaya

 

Charlize Theron se numără și ea printre celebritățile care nu dau greș cu aparițiile publice. Actrița din ”Bombshell” a ales un look clasic, echilibrat. Charlize a purtat o rochie Celine, cu un decolteu adânc în V și o crăpătură, la fel de adâncă pe picior. Mixul de auriu și negru al rochie a fost continuat și completat de jacheta neagră și de sandalele asortate.

Charlize Theron
Charlize Theron

 

Jennifer Lopez a revenit cu această apariție la stilul său consacrat! După ținuta controversată de la Golden Globes, artista a preferat o apariție în registrul care îi este cel mai familiar: sexy! J.Lo a îmbrăcat o rochie Georges Hobeika din colecția  Fall 2018 Couture, în nuanța șampaniei, cu o siluetă tip sirenă.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez

 

Descoperă și restul ținutelor de la Critics Choice Awards 2020, în galeria foto!