Fashion

Cele mai frumoase ținute de la Globurile de aur 2020

irina.letitia
January 6, 2020 12:36 PM

Cea de-a 77-a ediție a Globurilor de Aur și-a deschis porțile duminică seară, 5 ianuarie, iar vedetele au livrat la început de an o doză de modă la nivel înalt. Am văzut rochii spectaculoase, bijuterii extravagante, accesorii neașteptate și te invităm să admiri cele mai frumoase ținute ale evenimentului!

Cele mai frumoase ținute de la Globurile de aur 2020

Prima ceremonie grandioasă a anului, Globurile de Aur, deschide sezonul premiilor din lumea artistică. Premierea a avut loc în Los Angeles, la Beverley Hilton și a găzduit, ca în fiecare an, elita hollywoodiană. Vedetele și-au dat întâlnire nu doar pentru o competiție profesională, ci și pentru una vestimentară, întrecându-se în ținute și stilizări care mai de care mai atent construite, rezultând în apariții impecabile.

Priyanka Chopra a strălucit pe covorul roșu, cu o apariție ce amintește inevitabil de glamour-ul ”old Hollywood”. Actrița a purtat o rochie roz semnată Cristina Ottaviano și un colier impresionant, la baza gâtului, de la Bulgari.

Jennifer Aniston a fost una dintre cele mai așteptate vedete ale evenimentului, asta și datorită întâlnirii iminente cu fostul său soț, Brad Pitt. Jennifer își respectă cu strictețe stilul vestimentar și a purtat și de această dată o rochie neagră, Dior Haute Courture, alături de bijuterii Cartier vintage.

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston

 

Mai toate aparițiile lui Jennifer Lopez sunt memorabile și toate recapitulările de la Globurile de Aur au conținut cel puțin o ținută de-a artistei. Ieri seară, J.Lo a impresionat încă o dată, cu o rochie Valentino Couture și bijuterii Harry Winston.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez

 

Zoe Kravitz a arătat impecabil în ținuta Saint Laurent! Ne-a cucerit mprimeul cu buline, albe negre, prezent atât în partea de sus, cât și în cea de jos, dar și dualitatea apariției – coafura tom-boy și alura extrem de feminină a întregului look!

Zoë Kravitz
Zoë Kravitz

 

Admiră în continuare ținutele spectaculoase de pe covorul roșu, în galeria foto!