Fashion

Cele mai frumoase ținute de la Globurile de Aur 2021

iulia.statie
March 1, 2021 10:55 AM

Petrecându-se atât în New York, cât și în Los Angeles, se pare că organizatorii au vrut să schimbe total jocul. Gazdele Tina Fey și Amy Poehler au promis că va fi unul dintre evenimentele ce s-a apropiat cât mai mult de normalitatea pe care o știam înainte de pandemie, așa că au mers către această direcție.

Pe aceeasi temaCele mai frumoase rochii de la Globurile de Aur, din toate timpurile

Pentru ceremonie, vedetele nu au ratat ocazia să îmbrace rochii pline de glamour pentru a sărbători. Chiar dacă unele au petrecut de acasă, iar altele au fost prezente pe covorul roșu, se pare că multe case de modă de lux au fost printre preferatele celebrităților pentru Globurile de Aur, demonstrând că sunt gata oricând să propună ținute bune.

Am observat o direcție feminină, diafană, prin rochiile din materiale fine, fluide, dar și prin faptul că piesele au fost ori foarte voluminoase, ori în stil sirenă, pentru a îmbrăca frumos silueta vedetelor. De asemenea, jocul s-a mutat în partea de sus a creațiilor, unde ori a fost prezent un decolteu într-o formă inedită, ori au existat decupajele fanteziste ce vin puternic anul acesta din nou în tendințe.

Elle Fanning

Elle poate a avut cea mai bună ținută de la Globurile de Aur. Îmbrăcată în Gucci, vedeta nu a plecat de lângă zona ei sensibilă și feminină, iar satinul într-o culoare stinsă de albastru i se potrivește perfect. Cu o trenă lungă și accesorii frumos propuse pe partea din spate a rochiei, acest look reprezintă mantra less is more cu mult glamour.

Regina King

La capătul opus, o găsim pe Regina King, ce a decis să strălucească. Vedeta a îmbrăcat o piesă Louis Vuitton ce îi face cinste, regăsind acel touch fantezist în partea de sus de care vorbeam la început. Ne place faptul că aceasta a mizat pe piesă și nu a încărcat ținuta, optând pentru un look de beauty în stilul Old Hollywood.

Amanda Seyfried

Amanda a demonstrat că o rochie roz aduce primăvara. Cum sezonul călduros a venit într-un final, tindem să optăm pentru imprimeuri florale, ce pot fi de multe ori plictisitoare. Iată că pentru acest eveniment uriaș, actrița și-a dorit o ținută delicată și feminină, cu spatele gol, Oscar de la Renta, într-o nuanță de roz nu foarte puternică. La fel ca Regina King, aceasta a mizat pe un look de beauty Old Hollywood, ce merge perfect cu ținuta.

Lily Collins

Lily ne uimește de fiecare dată. Deși în serialul ‘Emily in Paris’, observăm alegeri vestimentare nesigure, se pare că în viața reală actrița își dorește să demonstreze că nu este aceeași ca și personajul său. Migrând constant spre piesele senzuale, mulate pe corp, aceasta a ales o rochie cu o singură mânecă semnată Saint Laurent, dintr-un print inedit și cu o trenă lungă.

Urmărește galeria foto pentru mai multe ținute!