Fashion

Cele mai frumoase ţinute de la premiile BAFTA 2020

irina.letitia
February 2, 2020 21:38 PM

O altă duminică dedicată unui eveniment fastuos: premiile BAFTA 2020. In această seară, Academia Britanică de Film şi Televiziune îşi desemnează câştigătorii, iar noi vom nominaliza cele mai frumoase apariţii de pe covorul roşu! Iată ce ţinute au ales vedetele la premiile BAFTA 2020!

Cele mai frumoase ţinute de la premiile BAFTA 2020

Cea de-a 73-a ediţie a premiilor BAFTA are loc  Royal Albert Hall, în Londra şi va anunţa laureaţii din industria filmului. Printre nominalizaţi se numără Joaquin Phoenix, Al Pacino şi Margot Robbie, iar filmele favorite sunt „Joker” cu 11 nominalizări, „The irishman” şi „Once upon a time”, ambele cu câte 10 nominalizări.

Cei mai bine cotaţi actori ai momentului şi-au făcut deja apariţia pe covorul roşu al evenimentului, iar ţinutele sunt impresionante. Ca şi în cazul celorlalte premieri recente, seara urmează un tipar vestimentar specific. Aşa cum veţi urmări în imagini, celebrităţile au abordat o eleganţă clasică, chiar regală am putea spune. Tinutele, în marea majoritate, au o distincţie şi sobrietate, iar cromatica dominantă a serii a fost rozul.

Charlize Theron s-a numărat printre primele vedete prezente la eveniment, iar apariţia sa a întors toate privirile. Actriţa a purta o rochie Dior, într-o nuanţă de mov intens, tip corset şi cu un decolteu adânc.

Scarlett Johanson a urmat şi ea linia cromatică menţionată şi a purtat o rochie în tonuri de roz. Apariţia retro-glam nu este lipsită de sex-appeal, potenţat de decolteul adânc şi de despicătura laterală de pe picior. Rochia extravagantă semnată Versace, accesorizată cu paiete şi pene, dar şi cu o trenă, ne duce cu gândul la petrecerile somptuoase din „Marile Gatsby”.

Scarlett Johansson
Scarlett Johansson

 

O altă prezenţă clasică deja în lista „best dressed” este Zoe Kravitz.  Actriţa din serialul „Big little lies” a optat pentru o rochie cu un croi care o reprezintă deja. Zoe a purtat şi de această dată o creaţie Sain Laurent, din paiete aurii. Rochia lungă, urmează fidel linia corpului şi îi marchează perfect talia.

Zoe Kravitz
Zoe Kravitz

 

Emilia Clarke, protagonista serialului fenomen „Game of thrones” a ales o superbă rochie Schiaparelli, care subliniază eleganţa discretă specifică actriţei. Nu este prima oară când o vedem pe Emilia Clarke cu un astfel de decolteu, iar alegerea este una cât se poate de reuşită, la fel ca lungimea perfectă a rochiei!

Emilia Clarke
Emilia Clarke

 

Admiră şi restul ţinutelor de pe covorul roşu al premiilor BAFTA 2020, în galeria foto! Lista le include pe Vera Wang, Naomie Harris şi Renee Renee Zellweger!