Fashion

Cele mai frumoase ţinute de la premiile Oscar 2020

irina.letitia
February 10, 2020 06:47 AM

A sosit momentul mult aşteptat: decernarea premiilor Oscar 2020! Am fost cu ochii pe covorul roşu al evenimentului ce a avut loc pe 9 februarie (10 februarie, ora locală) şi am surprins cele mai reuşite apariţii ale vedetelor! Iată care credem noi că au cele mai frumoase ţinute de la premiile Oscar 2020!

Cele mai frumoase ţinute de la premiile Oscar 2020

La o primă vedere, de ansamblu, am putea spune că anul acesta, cele mai reuşite ţinute au avut în comun un detaliu: simplitatea.  De la Charlize Theron, la Renne Zellweger sau Scarlett Johansson, linia generală a rochiilor admirate la Oscaruri a fost mult mai temperată.

Desigur, când vorbim despre simplitatea unor rochii de seară, purtate pe covorul roşu al Oscarurilor, vorbim despre linii mai simple, volume mai temperate, combinaţii cromatice cuminţi sau absente (majoritatea rochiilor au fost uni) . Nu au lipisit tăieturile îndrăzneţe, decolteurile adânci sau trenele.

Te invităm aşadar să le admiri!

Charlize Theron a purtat o creaţie Dior. Actriţa a continuat cu succes seria apariţiilor impecabile pe covorul roşu din acest sezon şi a reuşit şi de această dată să impresioneze cu apariţia sa. Rochia neagră Dior, cu un top asimetric cu peplum şi partea de jos cu sliţ adânc pe picior, completată de o trenă lungă, i-a pus perfect în evidenţă silueta statuară.

Charlize Theron Foto: profimedia
Charlize Theron Foto: profimedia

 

Scarlett Johansson a impresionat şi ea în acest sezon cu piesele perfect alese pentru covorul roşu. După apariţia de nota 10 de la premiile SAG  Scarlett a arătat impecabil într-o rochie Oscar de la Renta. Actriţa a ales o rochie argintie, cu topul stil corset, de altfel transparent şi cu fusta lungă, cu  trenă.

Scarlett Johansson Foto: profimedia
Scarlett Johansson Foto: profimedia

 

Oh, Renee!  Renne Zellweger a strălucit, la propriu, într-o creaţie Armani Prive! Rochia albă, brodată în întregime cu paiete, pare că a fost concepută pentru trupul actriţei! Linia fidelă corpului, asimetria din zona mânecilor, pantofii albi care se întrevăd discret datorită poziţiei au creat un look perfect, ce se înscrie în categoria celor mai bune apariţii de la premiile Oscar de anul acesta.

Renee Zellweger Foto: Hepta
Renee Zellweger Foto: Hepta

 

Natalie Portman, o apariţie rafinată şi stilată, nu s-a dezis de stilul său nici la premiile Oscar! Actriţa a purtat un look Dior, îmbinând perfect detaliile sexy ale rochiei lungi transparente cu discreţia mantoului purtat pe deasupra.

Natalie Portman Foto:hepta
Natalie Portman Foto:hepta

Vezi care au fost cele mai frumoase ţinute de la Oscar, în galeria foto!