Fashion

Cele mai frumoase ţinute purtate de Melania Trump

irina.letitia
August 24, 2019 18:35 PM

Melania Trump este una dintre cele mai urmărite femei de pe planetă, iar apariţiile sale rar dezamăgesc. Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii are o siluetă impecabilă, dar şi ţinute pe măsură. Iată cele mai frumoase ţinute purtate de Melania Trump, în ultimii ani!

Cele mai frumoase tinute purtate de Melania Trump

La aproape 50 de ani, Melania Trump arată mai bine ca niciodată, iar garderoba sa urmează un stil vestimentar foarte bine conturat, ce îmbină respectarea protocolului specific funcţiei sale, cu feminitatea protagonistei.

Dacă analizăm apariţiile Melaniei încă de la începutul preşedinţiei lui Donald Trump, vom observa o coerenţă perfectă între ţinute, urmând toate acelaşi tipar.

Lungimile midii sau lungi, culorile puternice, cel mai adesea evidenţiate în ţinute monocrome şi o pasiune pentru pantofii stiletto cu toc ameţitor – în ciuda faptului că prima doamnă are 1, 80 m, ea nu renunţă aproape niciodată la tocurile de 10-12 cm – îi sunt caracteristice.

Melania Trump la parada inaugurală după investirea lui soţului său în funcţia de preşedinte al SUA
Melania Trump la parada inaugurală după investirea lui soţului său în funcţia de preşedinte al SUA

 

Melania Trump adoră să se asorteze, de aceea o vom observa mai mereu creând o unitate vizuală a ţinutelor sale. Pantofii sunt de cele mai multe ori punctul de atracţie, iar culoarea lor sau imprimeul ales se regăseşte întotdeauna în piesele vestimentare pe care le poartă.

Deşi alege adesea şi culori neutre, Melania Trump iubeşte culorile, iar asta se poate observa din diversitatea cromatică pe care o afişează în apariţiile publice. Prima doamnă nu se teme poate culori tari, ba din contră, şi-a creat o marcă personală din alegerile îndrăzneţe. Galbenul, roşu si verde intens sunt câteva din preferinţele sale, pe care le poartă în mod repetat.

Stilul ales este foarte feminin, elegant, în acelaşi timp clasic, dar şi modern. Chiar şi atunci când abordează ţinute sport, Melania Trump preferă mai degrabă outfit-uri smart-casual, decât unele sport 100%. Balerinii cu vârful ascuţit, pantalonii din denim şi cămăşile sunt cele mai frecvente alegeri în acest caz.

Admiră cele mai frumoase ţinute purtate de Melania Trump în ultimii ani, în galeria foto!