Living

Cele mai iconice momente de la premiile Emmy 2020

iulia.statie
September 22, 2020 18:10 PM

Premiile Emmy 2020 au avut loc duminică, într-o formă virtuală, pentru a respecta regulile de distanțare și a nu exista probleme legate de călătorit, pentru că la evenimentele mari, vedetele erau obligate să folosească numeroase mijloace de transport.

Pe aceeasi temaCele mai frumoase apariții de la premiile Emmy 2020

Momente de neuitat la premiile Emmy 2020

Deși nu am avut un covor roșu, nu putem spune că evenimentul a fost lipsit de momente cu totul iconice. Ne-am bucurat, de asemenea, să vedem și ținutele extrem de glamuroase ale celebrităților. În casele, curțile sau camerele de hotel, acestea au profitat de noul format al evenimentului propunând un covor roșu pentru o singură persoană. Ba chiar, au existat și câteva nume mari din industrie ce nu au renunțat la pijamalele confortabile, transformând premiile Grammy într-o noapte de film.

Zendaya a devenit cea mai tânără persoană ce a câștigat la categoria ‚Cea mai bună actriță într-o dramă’. Nu doar că aceasta și-a demonstrat calitățile uimitoare la vârsta de doar 24 de ani, dar a fost și a doua femeie de culoare ce a dus acasă un trofeu Emmy pentru un rol principal. Prima ce a câștigat acest premiu a fost Viola Davis, pentru personajul Annalise Keating în ‚How to Get Away With Murder’.

Am avut parte de o reuniune Friends. Chiar dacă nu s-a reunit întreaga distribuție, când Jennifer Aniston a intrat în direct chiar de acasă, alături de aceasta erau și Lisa Kudrow și Courtney Cox. Ba chiar, cele trei au glumit pe seama șocului ce se citea pe chipul prezentatorului, ce a fost extrem de surprins de apariția celor trei actrițe, ce au păstrat o relație extrem de bună chiar și după terminarea filmărilor serialului.

Shitt’s Creek, un nou record la premiile Emmy. Show-ul faimos canadian a dus acasă nu mai puțin de șapte premii, devenind prima comedie sau dramă ce a luat toate premiile de la un gen.

Majoritatea premiilor s-au dus la actori de culoare. Din 19 categorii, 10 au fost câștigate de actori de culoare, precum Uzo Aduba, Regina King și Eddie Murphy. Aceasta a fost cea mai diversă noapte a premiilor Emmy, dezvăluind cât de mult mai are de muncit Hollywood-ul atunci când vine vorba despre diversitate.

Show-ul a fost filmat fără audiență. Este dificil să ne imaginăm un eveniment așa de mare la care nu vedem vedete îmbrăcate extravagant, nimeni nu aplaudă și nu există momente amuzante pe covorul roșu, însă, noaptea cea mare s-a desfășurat fără public, Jimmy Kimmel descurcându-se impecabil și așa.

Am putut urmări cum Jason Sudeikis este testat de coronavirus. Într-un moment ce a dezvăluit noua realitate bizară pe care o trăim, prezentatorul Jason Sudeikis a fost testat de coronavirus chiar în direct, dezvăluindu-le tuturor cât de rapidă este procedura.