Fashion

Cele mai importante reguli de styling pentru femeile mici de statură

iulia.statie
February 18, 2021 17:55 PM

Poți să arăți oricum, trebuie doar să te iubești pentru cine ești cu adevărat. Aceasta este mantra după care ne ghidăm, dar, în schimb, credem și că ar trebui să găsești ținute ce te pot pune în evidență și te pot face să te simți foarte bine.

Pe aceeasi temaBretonul scurt, trend-ul major pentru acest sezon

De-a lungul timpului, am găsit diferite pretexte pentru a ne plânge de statura noastră, de corpul pe care îl avem sau de hainele pe care am vrea să le purtăm dar nu ne pun în evidență. Dacă suntem înalte, vrem să fim scunde, dacă suntem mici de statură, ne-am dori opusul. Din fericire, există câteva trucuri de styling pe care le poți folosi în favoarea ta pentru a crea anumite iluzii optice.

Dungile

Dungile verticale ar trebui să fie nelipsite din garderoba ta, în caz că vrei să pari puțin mai înaltă. Optează pentru rochii și cămăși lungi în acest print inedit. Dacă preferi pantalonii, alege un cardigan cât mai lung pe care poți să îl accesorizezi cu o curea în talie.

Curelele și centurile

Ferește-te de rochiile ce au prea mult material și nu îți pot oferi o formă, căci nu vei fi pusă în evidență. Este important să îți dai seama ce tendințe poți să îmbrățișezi, așa că fugi de hainele ce nu îți oferă libertate. Achiziționează mai multe curele și centuri și concentrează-te pe cea mai mică parte a corpului tău pentru a-ți pune în valoare silueta atunci când porți creații voluminoase, cum ar fi blazerele oversized.

 

Salopetele

Chiar dacă ești mică de statură, aceste piese extrem de ușor de purtat te vor ajuta atunci când vine vorba de proporții. Fie că îți dorești una lungă pe care o poți purta cu tocuri sau una casual, pe care să o porți în ținutele de zi cu zi, salopeta îți va oferi un aer extrem de cool chiar dacă nu ai stat mult timp pentru a compune o ținută.

Fustele mini

Nu trebuie neapărat să îți formezi toată garderoba din aceste piese, dar orice fustă ce este cu doar câțiva centimetri deasupra genunchilor îți va pune picioarele în evidență și le va alungi. Poartă-le cu cizme înalte cu toc pentru o ținută senzuală.

Crop top-uri

Înainte să spui că te-ai săturat de aceste piese, află că nu trebuie porți aceste top-uri în fiecare zi. Alege creații tip bustiere și mergi până la cele ce îți vin până la șolduri dacă nu vrei să arăți prea multă piele. Combină crop top-urile cu pantaloni cu talie înaltă.

Decolteu în formă de V

După cum probabil știi deja, un articol vestimentar ce permite ochiului să se deplaseze de-a lungul siluetei pe verticală te va pune în evidență, dar liniile dure, ca unghiurile drepte sau un decolteu pătrățos demonstrează contrariul. Alege în schimb un decolteu în V pentru a alungi partea de sus.

Love yourself

La finalul zilei, oricum am arăta și oricine am fi, este important să ne iubim indiferent de ce spune societatea. Nu uita să zâmbești și să te joci cu piesele vestimentare, căci atunci când vorbim de modă, ținutele trebuie să transmită o emoție, iar hainele trebuie să aducă bucurie purtătorului indiferent de ce ar alege.