Beauty

Cele mai importante tendințe în materie de beauty pentru primăvară/vară văzute pe podiumuri

iulia.statie
April 2, 2021 13:18 PM

Poate că ne îndreptăm spre un stil minimalist, dar podiumurile vin cu inspirație din plin pentru a ne reîntoarce ușor la tendințe îndrăznețe de beauty. Ultimele luni au adus multe schimbări, așa că este normal să privim viitorul cu mult optimism atunci când vine vorba de look-ul nostru, ce a avut mult de suferit.

Pe aceeasi tema5 influenceri din noua generație pe care trebuie să îi urmărești pe Instagram

Tendințe în materie de beauty văzute pe podiumurile de modă

Atunci când vorbim de machiaj și coafură, probabil o să trăim o antiteză, așa cum se întâmplă și în sfera stilistică. Avem trend-uri îndrăznețe, ce ne fac să ieșim din zona de confort și să optăm pentru machiajul colorat și styling-uri dificile, dar simțim din plin și problema confortului și nevoia de naturalețe, ce ne-a marcat și ne-a făcut să ne schimbăm total rutina.

Există patru tendințe ce au fost văzute peste tot, chiar dacă lumea modei a avut de suferit, iar prezentările s-au mutat în mediul online. Chiar dacă totul s-a schimbat, inspirația există din plin și nu trebuie să ne ferim din a mai risca puțin, chiar și dacă o facem doar pentru o poză perfectă pentru Instagram.

Chanel

Poate acest trend vine ca fiind neașteptat, dar cu siguranță trebuie reinterpretat și folosit în favoarea tuturor. Cum masca a devenit un accesoriu indispensabil, atenția tuturor s-a îndreptat asupra ochilor. Dacă îți dorești un look dramatic, folosește-te de eyeliner-ul sau de creionul negru pentru a crea acest efect edgy, ce a fost văzut pe podiumuri.

Tom Ford

La Tom Ford totul a fost îndrăzneț, controversat, statement. Designerul visează la bucuria de a ne îmbrăca și la o lume în care pandemia s-a sfârșit, așa că nu ne miră faptul că a optat pentru culori tari atunci când a venit vorba de beauty. Optează pentru un ruj mat într-o culoare îndrăzneață pentru a te asigura că va rezista toată ziua sau alege o nuanță puternică pentru unghii.

Versace

Părul în stil wet look nu dispare nici în acest an din tendințe. Deși doar la Versace, Donatella s-a dus la un nivel mai mare, această coafură a fost văzută la mai multe prezentări. Cea mai bună parte? Pe lângă faptul că poți obține acest efect acasă extrem de ușor, te salvează în zilele în care părul nu îți stă perfect.

Jacquemus

Apoi, cum spuneam mai sus, avem o antiteză. Dacă la Tom Ford, Versace și Chanel am văzut dorința de a ne îndrepta spre tendințe cât mai puternice, la Jacquemus se vede ideea de a îmbrățișa naturalețea. Bucură-te de textura naturală a pielii sau de pistrui și optează pentru un machiaj cât mai natural, mai ales pentru faptul că în sezonul călduros nu se recomandă un fond de ten cu acoperire mare.