Beauty

Cele mai importante trend-uri de beauty văzute la prezentările de modă

iulia.statie
April 12, 2020 18:11 PM

Cum fiecare sezon vine cu inspirație din abundență, prezentările pentru acest sezon au depășit din nou așteptările. De la New York la Paris, câteva lucruri au fost clare: s-a pus accent pe frumusețe, adăugând culori statement, glitter sau pur și simplu nuanțe tari.

Pe aceeasi tema5 podcasturi de modă pe care trebuie să asculți

Cele mai importante trend-uri de beauty văzute la prezentările de modă

Pe catwalk, modelele au fost machiate exploziv, iar nuanțele pigmentate, accentele glittery și gloss-ul au fost trend-urile câștigătoare. Deși stăm în casă, de ce să nu te joci puțin cu look-ul tău pentru a experimenta? În fond, ori nu te vede nimeni, ori postezi pe Instagram și te simți perfect.

Culori neon

Deși sunt doar accente, culorile neon sunt în vogă acum. Te poți juca cu eyeliner-ul și poți crea forme grafice. Cele mai frumoase interpretări au putut fi văzute la Versace sau la Helmut Lang, unde makeup artiștii s-au jucat cu formele eyeliner-ul, adăugând verde, portocaliu sau roz neon.

Gloss

Gloss-ul s-a întors în trend-uri oficial. Fiind un produs versatil, pe podiumuri toată lumea a făcut abuz, dându-și drumul la creativitate. Ba mai mult, dacă Chanel aprobă, atunci cine suntem noi să fim împotrivă?

Splash de culoare

Nuanțele tari s-au întors și le poți combina oricum dorești, fără a respecta anumite linii. Te poți inspira de la Salvatore Ferragamo, unde machiajele duc cu gândul la picturi, sau de la Oscar de la Renta, unde s-a pus accentul pe contrastul de culoare. Doar asigură-te că îți păstrezi restul look-ului cât mai natural.

Wine O’clock

Rujul în nuanțe cât mai închise a fost considerat un trend statement. Gândește-te la stilul gotic, însă într-un fel mai elegant, alegând roșu închis în loc de maro. Acest trend de beauty nu doar că a fost văzut peste tot la Courreges, Max Mara și Chloe, dar dă și o notă de senzualitate de neegalat.

Metalic

De la look-uri simple la unele extrem de intense, accentele de glitter au apărut peste tot pe podiumuri. La Fendi a fost preferată o linie de eyeliner ștearsă, la Valentino look-uri cât mai intense și să nu mai vorbim de cascada de glitter de la Schiaparelli! În plus, a little glitter never killed nobody.