Fashion

Cele mai importante trend-uri în materie de bijuterii pentru toamnă 2020

iulia.statie
March 16, 2020 18:33 PM

Unul dintre cele mai ușoare moduri de a adăuga puțină strălucire în ținutele tale reprezintă alegerea unor bijuterii potrivite. În câteva secunde, poți opta pentru o brățară sau o pereche de cercei și imediat ești schimbată.

Pe aceeasi temaCămaşa cu lavalieră: piesa esenţială pentru a interpreta trendul bourgeois

De câteva sezoane, designerii au grijă să creeze piese vestimentare ce permit incorporarea anumitor accesorii. Totuși, în ultima vreme, pe podiumuri am putut observa piese vestimentare transformate în bijuterii, iar industria vizată chiar devine din ce în ce mai mare.

Designerii de accesorii găsesc inspirație oriunde, de la stilul punk, animal print, la perioadă medievală, existând câte ceva pentru toate gusturile. Totuși, ce se poartă în toamna anului 2020?

Mix neobișnuit

Sezonul nu va fi marcat doar de viziunea asupra lumii văzută cu susul în jos, ci și de munca legendarului Salvador Dali.

Măsuri de protecție

În timpuri în care există problemele, charm-urile pot lua puterea amuletelor. Inimi, trandafiri și cruci, toate acestea păreau create pentru a ne proteja de ce ne pregătește 2020. Mai mult, la Vivienne Westwood, Andreas Kronthaler a adăugat la ținuta unui model un lanțișor plin de usturoi.

Ocean style

Popularitatea perlelor nu a fost zdruncinată nici în acest sezon. Totuși, accesoriile în stil maritim au fost preferate de designeri. De data aceasta, ei au explorat un nou mod de folosire a acestor bijuterii consacrate, iar în loc de a le propune în ținute vaporoase, au încercat să le introducă în cele clasice, feminine.

Broșe

La fel ca și perlele, broșele sunt perfecte pentru a fi incorporate în ținute nostalgice, de toamnă. La Miu Miu, acestea au fost aplicate pe sutiene, în timp ce la Alessandro Dell’Acqua acele de siguranță au fost folosite ca și o broderie, înlocuind broșele colorate.

Accesorii de păr

Coafura continuă să fie în prim plan, ținând cont că diademele și bentițele au rămas încă în trend-uri. Mai mult, ornamentele glittery (văzute la Tom Ford, Miu Miu și Giambattista Valli) reprezintă un nou mod de a înfrumuseța orice look, adăugând un twist elegant ținutelor.