Fashion

Cele mai îndrăgite accesorii ale anului 2019: de la sandalele Bottega Veneta la bentiţa Prada

irina.letitia
January 2, 2020 20:14 PM

In 2019 am avut parte de o multitudine de accesorii vedetă, fie că vorbim despre încălţăminte, poşete sau podoabe capilare. De la cele mai casual piese, până la item-urile glamuroase, toate s-au dovedit incredibil de versatile, fiind perfect utilizabile în ţinute de zi şi de seară. Iată care au fost cele mai îndrăgite accesorii ale anului trecut!

Cele mai îndrăgite accesorii ale anului 2019: de la sandalele Bottega Veneta la bentiţa Prada

Primul item spre care ne aplecăm atenţia sunt sandalele sabot de la Bottega Veneta, probabil cel mai râvnit model de pantofi al anului 2019.  Modelul extrem de simplu, de chic, cu un vârf pătrăţos şi toc înalt a cucerit mai toate fashionistele în anul ce a trecut şi cu siguranţa va domina garderobele şi în 2020.

Sandale Bottega Veneta
Sandale Bottega Veneta

 

Ochelarii de soare Fenty Blockt confirmă succesul răsunător al brandului lansat de Rihanna anul trecut. Modelul tip mască, supradimensionat, a fost purtat de vedetă care a lansat un adevărat trend cu acest model.

Ochelari Fenty Blockt
Ochelari Fenty Blockt

 

Jacquemus este un nume pe care l-am rostit foarte des în 2019, brandul reuşit să vină periodic în atenţia publicului cu piese must have. Detaşat câştigă geanta mini de la Jacquemus, cea care a relansat trendul micro-poşetelor.

Geanta Jacquemus Chiquito
Geanta Jacquemus Chiquito

 

O altă poşetă faimoasă în 2019 aparţine brandului Dior. Geanta tote, din material textil, a fos văzută în ţinutele celor mai mari vedete ale momentului, ale influencerilor din modă şi nu numai.  Geanta de călătorie, de dimensiuni mari, a provocat o adevărată obsesie în 2019.

Geantă Dior
Geantă Dior

 

Fendi Baguette, tenişii Gucci Ace şi cureaua logo Valentino sunt printre celelalte accesorii IT ale anului 2019! Descoperă-le în galeria foto!