Fashion

Cele mai îndrăznețe tendințe lansate de vedete în anul 2019

ioana pana
November 30, 2019 14:11 PM

Fără doar și poate, anul 2019 a excelat la capitolul tendințe. Dincolo de cele lansate pe podiumuri -cowboy boots, agrafele și bentițele de păr, tulle-ul și corsetele-, merită a fi dezbătute trend-urile lansate de cele mai apreciate vedete ale momentului.

Pe aceeasi temaCe tunsori se poartă în 2020

Cele mai îndrăznețe tendințe lansate de vedete în anul 2019

Cele mai stylish icon-uri ale culturii actuale au fost în lumina reflectoarelor nu numai pentru performanțele din ariile artistice individuale, ci și pentru stilul lor vestimentar aparte. Astfel, vedete asemenea lui Harry Styles, Kim Kardashian West, Hailey Bieber, dar și Bella Hadid au reușit să își desăvârșească cartea de vizită în ceea ce privește aparițiile, fie ele de pe covorul roșu sau surprinse impromptu de către paparazzi. În același timp, prin alegerile vestimentare neașteptate și, uneori, excentrice, celebritățile au reușit să lanseze cele mai hot trend-uri ale anului.

Să urmărim, așadar, top 5 cele mai îndrăznețe tendințe lansate de vedete în anul 2019. 

Cardiganele și vestele din tricot

Cardiganele și vestele din tricot au fost readuse la viață în 2019, fiind integrate în ținute din ce în ce mai nonconformiste, sau constituind, în sine, piesa ce plasează un look în zona imprevizibilului. Astfel, în memoria colectivă a rămas apariția lui Katie Holmes pe străzile New York-ului,  într-un set cardigan-sutien din tricot.

Cardiganele și vestele din tricot- Bella Hadid, Katie Holmes

Gențile statement

Micro sau oversized, gențile anului 2019 au fost oricum numai nu comune. Cea mai nouă apariție a unei vedete care a stârnit opinii contradictorii pe internet a fost Lizzo, pe covorul roșu al American Music Awards, când a purtat un micro-bag alb, Valentino.

Gențile statement, Lizzo

„Flip-Flop Heels”

La granița dintre dichisit și relaxat se plasează așa-zișii „Flip-Flop Heels”, sandalele tip șlapi, cu toc, care s-au bucurat de o popularitate uluitoare în 2019. Printre „ambasadorii” acestui trend le regăsim pe Rihanna și Kim Kardashian West.

„Flip-Flop Heels”- Kim Kardashian

Bijuteriile exuberante la bărbați

Până anul acesta, conceptul de bijuterie pentru bărbați nu era atât de intens discutat, bijuteriile fiind de cele mai multe ori fine, subtile. 2019 a fost anul revoluției bijuteriilor, astfel încât celebrități asemenea lui Ezra Miller sau Lil Nas X au redefinit standarul accesoriilor masculine, purtând lanțuri și cercei de o exuberanță remarcabilă.

Bijuteriile exuberante la bărbați- Lil Nas X, Ezra Miller

Fustele maxi

Fustele maxi au dominat moda de stradă odată cu sosirea toamnei. În cazul Priyankăi Chopra, sau al lui Jennifer Lawrence, fustele maxi au fost cea mai elocventă expresie a sofisticatului în 2019.

Fustele maxi- Priyanka Chopra