Beauty

Cele mai inedite look-uri de beauty de la Globurile de Aur 2021

iulia.statie
March 1, 2021 12:11 PM

Globurile de Aur au adus multă bucurie printre celebritățile de la Hollywood. Iubind fiecare clipă, chiar dacă unele vedete au fost prezente pe covorul roșu, iar altele au urmărit evenimentul de acasă, acestea au optat pentru glamour.

Pe aceeasi tema5 make-up artiști de pe Instagram de care ne-am îndrăgostit

Vedetele s-au întrecut pe ele atunci când a venit vorba de ținute, dar look-urile de beauty au căpătat alte nuanțe. Preferând o zonă cât mai naturală, dar în același timp, de efect, mai multe actrițe ne-au amintit de evenimentele ce aveau loc la Hollywood în trecut, reprezentând o frumusețe de odinioară.

Amanda Seyfried

Amanda Seyfried a vrut să meargă pe delicatețe, căci ținuta ei a fost una senzuală, diafană și feminină, reprezentând total sezonul călduros. Pentru machiaj, ea a optat pentru un stil Old Hollywood, cu bucle subtile și nuanțe de roz. Ne place foarte mult ce a făcut pentru acest eveniment și abia așteptăm să vedem cum își va mai pune frumusețea în evidență pe viitor, căci acest stil i se potrivește perfect.

Elle Fanning

Elle a câștigat premiul pentru cea mai bună ținută la Globurile de Aur, fără îndoială. La fel ca și Amanda, aceasta a preferat o zonă delicată, diafană, deci se pare că ținutele feminine se vor întoarce puternic în tendințe. Interesant este faptul că nu a optat pentru bucle și a ales un coc strâns, tip balerină, pentru a pune detaliile rochiei în evidență. Cât despre machiaj, un eyeliner negru, clasic, nu va da greș niciodată.

Tiffany Haddish

Vedeta reprezintă un stil glamour-cool pe care ne bucurăm să îl vedem propus. Și aceasta a mizat pe un machiaj luminos, în nuanțe pământii, ce a făcut-o să strălucească. Ne place faptul că vedetele nu au mai optat pentru un tip de look dramatic, ci au decis să își pună trăsăturile în evidență prin alegeri văratice. Cât despre Tiffany, coafura ei inedită se potrivește perfect cu machiajul.

Emma Corrin

Emma Corrin a decis să meargă pe o ținută dramatică. Pentru a se potrivi cu rochia ce a avut un guler voluminos, actrița a mizat pe o coafură cât mai curată, însă la machiaj s-a decis să ofere un strop de creativitate. Pe lângă faptul că a folosit din plin creion negru, ea și-a desenat și o lacrimă pentru a se potrivi cu rochia.

Urmărește galeria foto pentru a vedea mai multe look-uri de beauty!