Living

Cele mai mediatizate divorțuri de la Hollywood

Verdict.ro
May 20, 2021 23:54 PM

Uneori, oricât ne-ar plăcea să vedem vedetele formând un cuplu, acestea demonstrează că sunt la fel ca și noi, iar atunci când relația nu mai are șanse de reușită, decid să își ia adio de la partener.

Pe aceeasi temaAdele a finalizat divorțul! Cântăreața este oficial singură la doi ani de la despărțirea de Simon Konecki

Nu toate divorțurile se termină frumos, mai ales când sunt la mijloc copii sau averi uriașe. Există câteva despărțiri la Hollywood ce au fost extrem de mediatizate, chiar dacă la începutul relației, cuplurile păreau că vor rezista pentru totdeauna. De la Brad Pitt și Angelina Jolie, la Nicole Kidman și Tom Cruise, iată care sunt cele mai dramatice separări:

Brad Pitt și Angelina Jolie

Actrița a depus actele de divorț în 2016, după doar doi ani de mariaj. Brad Pitt se confrunta la vremea aceea cu acuzații privind un accident între el și Maddox, fiul cel mare al cuplului. După o luptă grea pentru custodia celor 6 micuți, Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne și Know, aceștia au ajuns la o înțelegere abia în noiembrie 2018.

Johnny Depp și Amber Heard

Încă din 2016, cei doi sunt într-o luptă continuă. În mai 2016, vedeta depunea actele de divorț după 15 luni de mariaj, în timp ce îl acuza pe actor de violență domestică și obținea un ordin de restricție împotriva lui. Depp și avocatul lui au negat aceste acuzații, dar actorul și fosta soție încă au numeroase procese în care se luptă unul împotriva celuilalt.

Alex și Cynthia Rodriguez

Fosta soție al logodnicului cântăreței Jennifer Lopez a depus actele de divorț după numeroase speculații ce susțineau că acesta are mai multe aventuri amoroase, dar și din cauza relației apropiate pe care starul o avea cu Madonna. Cei doi au împreună două fetițe, Natasha și Ella.

Jennifer Aniston și Brad Pitt

Despărțirile lui Brad Pitt sunt pline de drame. El și Jennifer Aniston s-au căsătorit în 2000, dar patru ani mai târziu, aceștia și-au spus adio. Deși erau considerați a fi cuplul de aur de la Hollywood, actorul apărea pe atunci în pelicula ‚Mr. and Mrs. Smith’ alături de Angelina Jolie, iar zvonurile privind o idilă amoroasă între starul căsătorit și actriță luau cu asalt o lume întreagă.

Nicole Kidman și Tom Cruise

Mai multe publicații de peste ocean au dezvăluit că Nicole Kidman a fost șocată atunci când, după 10 ani de mariaj și doi copii adoptați, Tom Cruise a decis să depună actele de divorț în februarie 2001. După, actrița s-a căsătorit cu Keith Urban. Cât despre Tom, el și-a refăcut viața cu Katie Holmes, dar relația nu a rezistat.

Demi Moore și Ashton Kutcher

Zvonurile privind infidelitatea actorului a dus la destrămarea cuplului pe care îl forma cu Demi Moore. Deși actrița a încercat să treacă peste speculații, ea nu a putut, așa că a depus actele de divorț în 2011. În 2017, Kutcher recunoștea că scandalul l-a schimbat pentru totdeauna, deși niciodată nu a admis că a înșelat-o pe fosta parteneră.

Jennifer Garner și Ben Affleck

În trecut, toată lumea afla că Affleck o înșela pe actriță cu dădaca familiei, Christine Ouzounian. Vedeta o concedia pe aceasta imediat după ce afla că ea plecase în Las Vegas alături de soțul ei de pe atunci, Ben Affleck. După o despărțire tumultoasă, se pare că starurile au o relație amicală mult mai bună acum și se înțeleg mai bine ca niciodată.