Fashion

Cele mai neinspirate ținute de la premiile Grammy 2020

iulia.statie
January 27, 2020 11:42 AM

Premiile Grammy prezintă publicului cele mai bune reușite din ultimul an din industria muzicii, iar, la fel ca la oricare dintre evenimentele de pe covorul roșu, vedetele încearcă să surprindă audiența cu unele dintre cele mai frumoase ținute.

Pe aceeasi temaPremiile Grammy 2020: Cele mai frumoase ținute de pe covorul roșu!

Totuși, acest tip de eveniment nu ar avea succes fără câteva dintre look-urile nereușite ale vedetelor. La fel ca în fiecare an, anumite celebrități au fost surprinse făcând câteva alegeri de regretat în materie de ținute.

Iată cele mai neinspirate ținute de la premiile Grammy 2020:

Ricky Rebel

Ricky Rebel și-a șocat fanii printr-o ținută ce amintea de perioada glorioasă a artistei Lady Gaga. Ricky a ales să poarte un compleu cu totul bizar, complet roșu, format din piese vestimentare din piele, dantelă și chiar și franjuri.

 

FKA Twigs

Prin alegerea sa destul de bizară în privința rochiei gotice, FKA părea ieșită dintr-un film horror victorian.

 
 

 

Alessandra Ambrosio

Cu un portofoliu destul de mare privind alegerile vestimentare perfecte, iată că și Alessandra Ambrosio a dat greș! Salopeta albă aleasă putea fi perfectă pentru covorul roșu, însă completarea pentru o ținută black and white nu i-a pus deloc corpul în evidență.

 

 

Tove Lo

Tove Lo a purtat un costum cu un decolteu ce îi permitea să pună în evidență sutienul roz, o alegere total nefericită. În plus, look-ul a fost completat cu bijuterii ce nu păreau extrem de scumpe, aerul glamour fiind inexistent.