Fashion

Cele mai neinspirate ţinute de la premiile Oscar 2020

irina.letitia
February 10, 2020 06:30 AM

Premiile Oscar 2020 au impresionat la nivelul ţinutelor şi au restabilit ierarhia celor mai bine îmbrăcate actriţe ale momentului. Dacă am văzut deja care au fost cele mai frumoase ţinute purtate la ceremonie, iată şi cele mai neinspirate apariţii de la premiile Oscar de anul acesta!

Cele mai neinspirate ţinute de la premiile Oscar 2020

Anul acesta, selecţia celor mai puţin reuşite apariţii de pe covorul roşu nu a fost o provocare, deoarece o serie de vedete, unele nume surprinzătoare, au ales ţinute neinspirate. De la vedete care nu au respectat deloc dress code-ul evenimentului, la vedete care şi-au dorit să iasă prea mult în evidenţă sau celebrităţi care pur şi simplu au ales modele de rochii deloc flatante, iată cine a gafat la premiile Oscar 2020!

Janelle Monae a purtat o creaţie Ralph Lauren! Rochia argintie, strălucitoare, cu o glugă integrată, un mix conceptual între Ioana d’Arc şi Războiul stelelor, pare mai degrabă un costum de film SF.

Janelle Monae Foto:hepta
Janelle Monae Foto:hepta

 

Salma Hayek are 53 de ani şi arată impecabil! Actriţa a purtat o creaţie Gucci, casă de modă căreia îi este fidelă de câtiva ani (brand deţinut de soţul său, Francois Pinault, în cadrul grupului  Kering). Rochia aduce parţial aminte de ţinutele  zeiţelor greceşti, parţial de o rochie de mireasă….însă nu spune foarte multe nici despre silueta Salmei, nici despre personalitatea sa.

Salma Hayek Foto:hepta
Salma Hayek Foto:hepta

 

Billie Eilish, una din favoritele noului val de vedete, nu s-a dezis de stilul său vestimentar  ultra baggy nici la premiile Oscar. Cântăreaţa a purtat un costum Chanel, accesorizat cu o serie de broşe cu logo-ul casei. Deşi foarte frumos, deux pieces-ul nu este deloc potrivit celebrei gale.

Billie Eilish Foto: Hepta
Billie Eilish Foto: Hepta

 

Penelope Cruz a ales la rândul ei o rochie Chanel. Apariţia ei ne aduce aminte de un alt clasic, Kristen Dunst în Dior, la premiile Oscar din 2017.  Totuşi, în ciuda asemănărilor evidente, diferenţa este enormă. Lungimea rochiei purtate de Penelope, tutul care se întrevede pe dedesubt, talia joasă sunt detalii care au plasat-o în categoria apariţiilor neinspirate.

Penelope Cruz Foto:profimedia
Penelope Cruz Foto:profimedia

 

Lista continuă cu alte apariţii mai puţin reuşite, în galeria foto!