Fashion

Cele mai nereușite ținute de pe covorul roșu ale vedetelor

iulia.statie
May 11, 2020 10:27 AM

Nu contează dacă o vedetă are simțul modei sau are un stylist extraordinar de bun, nimeni nu este ferit de momentele nereușite de pe covorul roșu.

Pe aceeasi tema12 tipuri de manichiuri pe care toate vedetele le folosesc primăvara

Cele mai nereușite ținute de pe covorul roșu ale vedetelor

Ținând cont că celebritățile participă la foarte multe evenimente, multe dintre ele tind să regrete anumite look-uri pe care le-au prezentat în trecut, mai ales când au experimentat și nu le-a ieșit.

Totuși, deși sunt nereușite, aceste look-uri rămân iconice și toată lumea își amintește de ele, de la Victoria și David Beckham purtând ținute complete din piele în 1999, la Gwyneth Paltrow alegând o rochie Calvin Klein total nereușită pentru premiile Oscar din 2000.

Bineînțeles, moda nu este modă fără a experimenta și apreciem faptul că vedetele încearcă să propună tot felul de ținute, chiar dacă uneori acestea rămân neînțelese chiar și la mulți ani după.

Gwyneth Paltrow

În 2020, stilul lui Paltrow este greu de trecut cu vederea, căci mereu prezintă look-uri formidabile. Totuși, aceasta nu este foarte mândră de rochia pe care a purtat-o în 2000 la premiile Academy Awards. Piesa vestimentară aleasă, o rochie argintie semnată Calvin Klein, a fost purtată pentru că în acel an vedeta își dorea să dispară după controversele legate de rochia roz Ralph Lauren pe care o purtase în anul anterior.

În 2013, Gwyneth recunoștea că look-ul ales nu era potrivit pentru premiile Oscar, iar rochia a fost pusă în 2020 la vânzare, pentru a dona banii strânși celor ce suferă din cauza pandemiei.

Jessica Biel

Deși nu este treaba nimănui dacă un star alege să arăte mai multă piele sau deloc, Jessica Biel regretă că la începutul carierei sale alegea mereu look-uri foarte sexy.

„Cred că dacă ne uităm la alegerile mele din trecut, poate nu ar fi trebuit ca totul să se rezume la corp. Știu că este altfel când ești tânăr, dar aș fi făcut totul altfel.”, spunea aceasta într-un interviu din 2019 cu publicația InStyle.

Victoria Beckham

Stilul Victoriei Beckham este extrem de diferit acum față de cum era în anii 1990, starul preferând acum costumele chic pentru un look effortless, mergând pe aceeași linie și cu propriul brand.

Totuși, într-un interviu din 2019, Beckham a dezvăluit că overall-urile Gucci din piele purtate de ea și de soțul ei, David Beckham, în 1999, o „bântuie cum nimeni nu ar crede”. Totuși, aceasta a mai spus în trecut că nu crede în regretele legate de garderobă. „Toate ținutele fac parte din drumul meu și m-au făcut ce sunt astăzi, așa că nu le regret. Viața este prea scurtă ca să avem regrete legate de ținute!”, a zis ea.

Kate Hudson

Atunci când Hudson a fost nominalizată pentru performanța ei din pelicula ‚Almost Famous’, ea a ajuns la ceremonie purtând o rochie Stella McCartney, ce a făcut-o să ajungă pe multe liste de cele mai nereușite ținute în acel an.

Într-un interviu din 2011, Hudson a dezvăluit că acel look a făcut-o să se simtă „cea mai fericită și cool fată din lume”. „M-am trezit a doua zi în patul meu fără o statuetă. Am deschis televizorul și m-am regăsit în fiecare listă cu cele mai nereușite ținute posibile. Am sunat-o pe Stella și doar am râs și mi-a zis: ‚Iubito, era părul, nu e așa?’”, a povestit vedeta.

Rihanna

Disclaimer: aceasta nu este cea mai nereușită ținută a cântăreței. Rochia argintie, transparentă, decorată cu cristale Swarovski, semnată Adam Selman, pe care a purtat-o la premiile CFDA 2014, a fost creată în extrem de mult timp și i-a pavat drumul actriței spre a deveni un fashion icon. Este greu să trecem peste look, însă RiRi a dezvăluit că are un regret, acela de a nu purta lenjerie ce se putea asorta.

„Vă puteți imagina rochia cu un sutien? Mi-aș pune capăt zilelor. Îmi doream să port un bikini ce nu zăpăcea pe toată lumea. Acesta este singurul regret pe care îl am în viață.”, a zis Rihanna.

Kim Kardashian West

Nu este un secret faptul că Kim a suferit schimbări majore ale stilului de când s-a căsătorit cu Kanye West, iar ea a admis că între anii 2007 și 2012, stilul ei era groaznic. Totuși, ea regretă mult că alegea să poarte platforme pentru a încerca să pară mai înaltă.

„A fost greu să trec de la a purta platforme la a nu purta deloc. Sincer, purtam platforme triple, era incredibil. Îmi amintesc de perechile Louboutin Daffodiles, cele extrem de înalte. Eram obsedată, aveam perechi de pantofi în fiecare culoare.”, a povestit ea în 2017 pentru publicația Insider.

Anne Hathaway

În 2013, Anne a câștigat primul ei premiu Academy Award pentru pelicula ‚Les Miserables’, iar pe covorul roșu a purtat o rochie de seară într-o nuanță de roz prăfuit, marca Prada. În 2014, după ce a câștigat trofeul, vedeta a vorbit despre controversata sa alegere de a nu purta sutien, ceea ce a devenit discuția serii la acel eveniment.

„M-am uitat în oglindă și i-am spus soțului meu Adam că mi se văd sânii. Apoi el mi-a zis că sunt frumoasă și că trebuie să plecăm pentru că aparițiile pe covorul roșu erau spre final.”, a declarat ea în 2014 pentru Harper’s Bazaar.