Fashion

Cele mai nereușite ținute la Met Gala 2019

nicoleta.ispasescu
May 7, 2019 09:13 AM

Luni seară, 6 mai, la New York, a avut loc cel mai important eveniment fashion al anului: Met Gala 2019.

Pe aceeasi temaCele mai spectaculoase ținute la Met Gala 2019

Gala organizată de Institutul Costumelor din cadrul Metropolitan Museum of Arts din New York a avut ca tematică „Camp: Notes on Fashion”, o explorare a exceselor și a kitsch-ului în modă.

Marile celebrități de la Hollywood au defilat pe covorul roz, iar privirile tuturor s-au fixat asupra ținutelor alese.

Dacă unele au fost considerate extraordinare din punct de vedere vizual și aplaudate la scenă deschisă, altele au confirmat ideea că, atunci când ești vedetă, poți cădea foarte ușor în penibil, în pofida faptului că ținuta este realizată de un celebru creator de modă.

Și dacă am vorbit despre cele mai bune ținute, acum este momentul să vă prezentăm și cele mai nereușite ținute la Met Gala 2019.

Cele mai nereușite ținute la Met Gala 2019

1. Katy Perry

În capul listei noastre se află, din păcate Katy Perry, care a cam dat-o în bară de data aceasta. Vedeta și-a făcut apariția îmbrăcată într-un candelabru, aparținând brandului Moschino. Nu putem să nu ne gândim cât de greu i-a fost lui Katy Perry să converseze cu cineva seara trecută. Cel mai probabil mai mulți au încercat să se apropie de ea, apoi s-au dat la o parte. A big „no” pentru o astfel de ținută!

2. Billy Porter

Este greu de descifrat ce a încercat Billy Porter să transmită seara trecută pe covorul roz. Nu ne-am putut decide dacă el, sau Katy Perry merită premiul pentru cea mai nereușită ținută a serii. A încercat el cumva să pară un înger de aur. A fost chiar purtat pe umeri, pe un fel de tron, de mai mulți bărbați cu muschi, semi-dezbrăcați, care reprezenntau vechii sclavi egipteni. Grotesc!

3. Jared Leto

Acum câteva sezoane, Gucci ne-a înfricoșat cu tematica uneia dintre prezentări, atunci când au trimis pe podium modele care țineau în brațe copii după capetele lor. Seara trecută, Jared Leto a reinterpretat momentul și s-a prezentat pe covorul roșu ținând în mână o copie a capului lui. Îmbrăcat în Gucci, actorul a purtat o rochie roșie, care pe deasupra era accesorizată cu un lanț cu pietre.

4. Harry Styles

Nici Harry Styles nu a arătat prea bine pe covorul roz la Met Gala 2019. Faptul că a ajutat-o pe Anna Wintour la organizarea evenimentului i-a creat falsa impresie cum că ar putea purta orice. Dar, în loc să întoarcă capetele într-un mod plăcut, Harry a arătat de-a dreptul caraghios. A ales să poarte o salopetă neagră, semnată Gucci, iar în partea de sus a optat pentru o cămașă transparentă din mătase, cu detalii din dantelă. Iar asta nu e tot. Dacă o cămașă feminină nu v-a convins că apariția este una dezastruoasă, Harry Styles a mai adăugat și o pereche de cercei cu perle.

5. Kris Jenner

Mama surorilor Kardashian a fost de nerecunoscut seara trecută, la Met Gala 2019. După cum știm cu toții, Kris Jenner este celebră pentru părul ei negru, tuns bob. Însă, pentru prima luni din Mai, vedeta a ales blond platinat. Kris Jenner a purtat pe covorul roz o salopetă bleumarin cu o broșă în formă de stea, iar pe deasupra o jachetă-gigant, din tulle gri, semnate Tommy Hilfiger.