Beauty

Cele mai reușite coafuri și machiaje de la Premiile Emmy 2019

andreea voicu
September 23, 2019 12:58 PM

Ceremonia Premiilor Emmy reunește în fiecare an cele mai frumoase ținute de gală și cele mai elegante coafuri și machiaje. În mare vogă privind coafurile au fost anul acesta buclele lejere, cocurile elegante și wet hair look, iar machiajele în nuanțe pământii, clasicul eyeliner negru și genele false au fost alegerea multor vedete, pe lângă vestitul ruj roșu.

Pe aceeasi temaPremiile Emmy se apropie! Iată cele mai memorabile apariții ale edițiilor trecute

Iată selecția noastră pentru cele mai inspirate look-uri:

Olivia Culpo

Olivia a ales o ținută angelică, completată de un coc lejer și un machjaj ce i-a pus în evidență trăsăturile. Aceasta a ales să își pună ochii în evidență, optând pentru un smokey eye în nuanțe pământii, iar pe buze un ruj sidefat.

Olivia Culpo

Gwendoline Christie

Starul Game of Thrones a ales să își asorteze ținuta cu un ruj roșu pentru a scoate în evidență buzele, iar pentru coafură a ales bucle lejere pentru a-și purta părul liber.

Gwendoline Christie

Kendall Jenner

Deși modelul Victoria’s Secret se poza cu câteva zile în urmă pe o rețea de socializare blondă, la Premiile Emmy a apărut din nou brunetă, iar părul ei era stâns într-un coc. Machiajul său a fost în tonuri pământii, iar rujul într-o nuanță delicată de roz.

Kendall Jenner

Sophie Turner

Cosițele blonde ale actriței au fost prinse la spate pentru a pune accentul pe machiajul ei nude, ce îi evidenția trăsăturile perfecte. Niciodată machiajul nude nu va fi demodat.

Sophie Turner

Emilia Clarke

Simplitatea atrage priviri! Alegerile Emiliei Clarke sunt clasice, un machiaj ce nu încarcă tenul și nu îi ascunde trăsăturile, eyeliner negru clasic și spâncene frumos conturate. Pentru a avea totuși strălucirea necesară pentru Premiile Emmy, aceasta a ales să adauge extensii pentru o coafură impecabilă.

Emilia Clarke

Sandra Oh

Deși a ales un machiaj destul de natural, în tonuri de roz pudrat, cocul ei ce se răsfira în bucle rebele a atras toate privirile.

Sandra Oh

Isla Fisher

Frumoasa roșcată și-a purtat părul pe o parte, desfăcut și a ales în ton cu acesta un ruj roșu ce îi complimentează trăsăturile.

Isla Fisher

Jameela Jamil

Jameela nu a renunțat la bretonul său ce a consacrat-o, acesta fiind încadrat frumos de bucle lejere, iar pentru machiaj un ruj într-o nuanță aprinsă de corai a fost alegerea perfectă. Mai mult, aceasta a recunoscut că și-a aplicat singură machiajul pentru gală.

Jameela Jamil

Mj Rodriguez

Starul a atras toate privirile printr-un machiaj extrem de puternic, cu buze îmbrăcate frumos într-o nuanță de fuchsia și smokey eyes, iar pentru coafură a ales ceva clasic, simplu.

MJ Rodriguez

Kim Kardashian

Kim a ales un machiaj nude, nevrând să riște. Diva este cunoscută pentru machiajele în nuanțe pământii și coafurile simple, purtându-și și acum părul desfăcut.

Kim Kardashian West

Catherine Zeta-Jones

Vedeta putea foarte bine să nu poarte machiaj, căci ținuta ei este fără de cusur. Cu părul strâns într-un coc extrem de elegant și trăsăturile evidențiate printr-un machiaj aplicat fin, Catherine a furat toate privirile la această gală.

Catherine Zeta-Jones

Susan Kelechi Watson

Deși în trecut nuanțele de roz și roșu în aceeași ținută erau considerate o greșeală majoră, la Premiile Emmy această alegere a fost un trend major. Pentru că rochia aleasă deja atrăgea toate privirile, vedeta a ales să își coafeze părul într-o coadă simplă pentru a-și pune trăsăturile în evidență iar în machiajul ales a primat eyelinerul clasic negru și un ruj roz sidefat.

Susan Kelechi Watson

 

Dascha Polanco

Starul din serialul consacrat Orange is the new black a avut o ținută extrem de controversată. Coafura aleasă de aceasta este în momentul de față cea mai iubită alegere printre vedete iar din machiajul său nu puteau să lipsească cele mai iubite trenduri de la premiile Emmy din anul acesta, eyeliner și gene false extrem de lungi.

 

Dascha Polanco

 

 

Nicole Scherzinger

Nicole nu mai are nevoie de introducere, făcând furori la fiecare eveniment prin eleganța și frumusețea ei. Machiajul său a fost inspirat de zilele de vară printr-un look bronzat accentuat de nuanțe arămii, iar părul strans lejer într-o coadă.

Nicole Scherzinger