Beauty

Cele mai reușite look-uri de beauty de la premiile AMA 2020

iulia.statie
November 23, 2020 14:15 PM

American Music Awards au avut loc, iar unele dintre cele mai mari staruri din industria muzicală au dus acasă premii! Ceremonia a fost găzduită de Taraji P. Henson la The Microsoft Theatre din Los Angeles, iar strălucirea nu a lipsit.

Pe aceeasi tema5 look-uri vibrante de beauty ale vedetelor, surprinse pe Instagram

Nesiguranța a domnit în ultimele luni, din toate punctele de vedere. Evenimentele au fost extrem de diferite, unele având loc online, iar direcția stilistică nu a ajutat starurile prea mult, căci s-a migrat ori spre un glamour puternic, ori spre ținute casual, ținând cont că în ultima vreme am migrat toți spre piese vestimentare confortabile, reușind astfel să se formeze o antiteză din punct de vedere stilistic.

Totuși, premiile AMA ne-au oferit multă strălucire, mult glamour, iar, cu siguranță parcă vedetele s-au vorbit, căci ținutele glittery au domnit în seara cea mare. Nu doar piesele alese au fost admirate, ci și look-urile de beauty reușite ale starurilor.

Dua Lipa

Cântăreața ne vrăjește cu fiecare apariție a sa, datorită aerului de future nostalgia pe care l-a adoptat încă de la lansarea celui mai recent album. De data aceasta, pentru a duce ținuta senzuală într-o altă zonă, ea a ales un fard sidefat albastru și o coafură jucăușă, dar, în același timp, în stilul Old Hollywood.

Jennifer Lopez

Jennifer a dus wet look-ul la ideea de perfecțiune, uitând de volum și de păr drept și optând pentru onduleuri. De asemenea, pentru machiaj, ea a ales un look glossy, strălucitor, perfect pentru un eveniment plin de glamour, ce s-a potrivit cu ținuta ei glittery semnată Balmain.

Ciara

Ciara a surprins prin ținuta sa voluminoasă, dar extrem de senzuală, într-o nuanță tare, semnată Balmain. Ea a ales cornrows pentru coafură, iar pentru machiaj, ea a mers într-o zonă naturală, văratică, cu un fard de ochi pământiu și un ruj asortat.

Urmărește galeria foto pentru mai multe look-uri de beauty!