Beauty

Cele mai reușite machiaje și coafuri de la premiile BRIT 2020

iulia.statie
February 19, 2020 12:37 PM

Imediat după ce ne-am calmat urmărind artiștii ce au urcat pe scenă la premiile BRIT 2020, o listă unde au fost incluse nume mari, cum ar fi Lizzo, Stormzy, Harry Styles, Lewis Capaldi și Billie Eilish, ne-am pregătit pentru a vedea unele dintre cele mai epice momente de beauty de pe covorul roșu. La fel ca la premiile Grammy, ținute în Statele Unite, premiile BRIT le oferă oportunitatea celebrităților de a se juca cu machiajul și coafura, cum nu ar face să zicem, la BAFTA, unde ele nu riscă.

Pe aceeasi temaBRIT Awards 2020. Cele mai spectaculoase ținute

Chiar de la început ne-am dat seama că motto-ul acestei seri va fi ‚go big or go home’. Lizzo a ales un look complet ciocolatiu, în timp ce Billie Eilish s-a îmbrăcat din cap până în picioare în Burberry și a prezentat un model de unghii inedit, la fel ca de obicei.

Iată cele mai reușite machiaje și coafuri de la premiile BRIT 2020:

Anne Marie

Am auzit de asortarea accesoriilor sau chiar a unghiilor cu ținuta, însă Anne Marie a dus această artă la un alt nivel prin alegerea rochiei și a culorii părului. Aceasta și-a finizat wet look-ul printr-un accesoriu de păr cu perle și a adăugat glitter pentru machiajul ochilor.

 

Fleur East

Wow! Costumul alb al lui Fleur s-a potrivit perfect cu look-ul său de beauty. Starul și-a coafat părul negru într-o coadă și a ales să își își întrepte bretonul pentru a pune în valoare machiajul smokey metalic.

 

Billie Eilish

Billie și-a păstrat coafura ce a consacrat-o, suvițele brunete combinate cu rădăcinile verde neon, însă, privind culoarea unghiilor, ea a ales un imprimeu ce s-a potrivit cu ținuta ei Burberry.

 

Ashley Roberts

Deux piece-ul format din crop top și fustă a furat toate privirile oricum, iar artista a ales un machiaj destul de comun și o coafură simplă, rujul roz completându-se perfect cu fardul de ochi maroniu.

 

Celeste

Cât de elegantă a fost Celeste la premiile BRITS? Pentru ca machiajul și coafura să se potrivească cu rochia sa vintage, vedeta a ales un eyeliner negru, clasicul ruj roșu și o coafură inedită, cu o micuță buclă ce îi acoperea fruntea.

 

Maya Jama

Având o rochie atât de glamour, nu este de mirare că Maya a ales un look natural. Ea și-a păstrat părul desprins și a ales un ruj nude, perfect pentru orice ocazie.