Beauty

Cele mai reușite machiaje și coafuri de la premiile CFDA Fashion Fund

iulia.statie
November 6, 2019 16:29 PM

Un eveniment ce sărbătorește inovația și creativitatea din lumea modei este mereu potrivit pentru a ne inspira din look-urile de beauty.

Pe aceeasi temaCele mai reușite coafuri și machiaje de la Premiile Emmy 2019

Luna modei s-a incheiat, dar gala premiilor CFDA Fashion Funds ce se ține la New York ne bucură cu fel de fel de ținute luxoase și look-uri inedite. Poți fura puțin din alegerile acestor vedete în materie de machiaj și coafuri, în caz că suferi în ultima vreme de lipsă de inspirație.

Cele mai reușite machiaje și coafuri de la premiile CFDA Fashion Fund

Jameela Jamil

Fanele culorilor explozive se pot inspira de la Jameela Jamil, ce a combinat eyeliner-ul și rimelul în nuanțe de verde cu un ruj roz și o rochie verde neon, atrăgând toate privirile.

Jameela Jamil

Gigi și Bella Hadid

Surorile Hadid au ales să pună accentul pe coafură, alegând un machiaj nude. Gigi a mers pe una dintre alegerile ei preferate, un coc răsucit, iar Bella și-a coafat părul într-un coc stilizat.

Gigi și Bella Hadid

Ashley Graham

Ashley Graham a strălucit, la propriu! Pe lângă aura luminoasă pe care sarcina i-o oferă, aceasta a ales să își poarte părul în bucle lejere, coafură ce reamintește de vremurile trecute de la Hollywood. Eyelinerul clasic a oferit efectul dorit pentru aceasta.

Ashley Graham

Taylor Hill

Taylor Hill a îmbrăcat un tuxedo și a ales să îi dea părului un efect răvășit, ca și cum nu l-ar fi aranjat deloc.

Taylor Hill

Candice Swanepoel

Candice Swanepoel a ales bucle lejere, ce accesorizate cu o floare ce se asemăna cu printul rochiei i-au oferit un look fresh, primăvăratic.

Candice Swanepoel

La La Anthony

Alegând o rochie dintr-o culoare aprinsă, La La Anthony a preferat ca machiajul ei să fie nude pentru ca toată atenția să fie spre ținută.

La La Anthony

Sursă: Vogue