Beauty

Cele mai reușite machiaje și coafuri la Premiile Oscar 2019

nicoleta.ispasescu
February 25, 2019 22:23 PM

Gala de decernare a premiilor Oscar a avut loc duminică noaptea, 24 februarie 2019, la Dolby Theatre din Hollywood, evenimentul fiind difuzat în întreaga lume. 

Este cel mai aşteptat moment din industria cinematografică și vine cu surprize mari de fiecare dată, fie că vorbim despre ținute spectaculoase, sau despre cele mai frumoase machiaje și coafuri.

Vedetele s-au întrecut în coafuri și machiaje care mai de care mai spectaculoase. Și cum fiecare eveniment pe covorul roșu presupune originalitate și stil, vedetele au avut ocazia să fie cât mai creative.

Iată care au fost cele mai reușite și mai apreciate coafuri și machiaje la Premiile Oscar 2019.

1. Ashley Graham

Un look impecabil! Ashley Graham a optat pentru o coafură clasică, căreia i-a adăugat o tușă de rafinament și eleganță, prin intermediul fundelor din catifea prinse la spate. Machiajul ales a fost unul dramatic, în zona ochilor, makeup-artista ei alegând un tuș negru, trasat perfect.

2. Charlize Theron

Nu numai că Charlize Theron a avut o ținută impecabilă, dar a atras toate privirile mai ales datorită noul ei look. Frumusețea iconică a actriței ne dovedește încă o dată că, indiferent de culoarea sau lungimea părului, aparițiile sale sunt spectaculoase. Charlize Theron a optat de data aceasta la o nuanță ciocolatie a părului, care, deși nu am fi crezut vreodată, i se potrivește de minune.

3. Irina Shayk

Irina Shayk nu are nevoie de prea multe artificii pentru a arăta impecabil. La fel ca în cazul lui Charlize Theron, și topmodelul ne-a demonstrat că un păr lung nu este necesar pentru a avea o apariție încântătoare. Modelul a optat pentru un „no makeup makeup” și un bob perfect drept, care nu fac altceva decât să îi scoată și mai mult în evidență frumusețea naturală.

4. Lady Gaga

Oscarul pentru cea mai reușită coafură merge către…Frederic Aspiras! Inspirat de look-ul lui Audrey Hepburn, din „Breakfast at Tiffanys”, hairstylistul lui Lady Gaga a reușit să creeze cocul perfect. Pentru machiaj, însă, Sarah Tanno a ales să meargă pe un look natural, elementul surpriză fiind tușul de ochi argintiu.

5. Laura Harrier

Cu un coc de balerină „neglijent”, Laura Harrier a avut un look fresh pe covorul roșu. Nuanțele de bleu glaciar, folosit pe pleoape s-au asortat perfect cu rochia creată de Louis Vuitton.