Fashion

Cele mai reușite ținute de cuplu de la premiile Emmy din toate timpurile

iulia.statie
September 18, 2020 16:44 PM

Duminică seară, premiile Emmy 2020 vor avea loc virtual și fără audiență. Anul acesta, unul dintre cele mai mari evenimente din televiziune ajunge la a 72-a ediție, fiind găzduit de către Jimmy Kimmel pentru a treia oară.

Pe aceeasi temaBen Stiller și Christine Taylor s-au împăcat după ce au anunțat că divorțează. Au venit împreună la Premiile Emmy

Premiile Emmy vor onora cele mai bune show-uri din acest an, cum ar fi Watchem și The Wonderful Mrs. Maisel. În cinstea acestei ceremonii glamuroase, ne-am gândit să sărbătorim cele mai reușite apariții de cuplu de pe covorul roșu.

Deși puține vedete au rămas împreună, ținutele lor ne rămân impregnate în minte pentru totdeauna. În fond, cine i-ar putea uita pe Jennifer Aniston și pe Brad Pitt în 2000, când actrița a ales o rochie fără bretele, iar soțul ei de pe atunci un costum elegant?

Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick

Oare Sarah Jessica Parker a fost mereu Carrie Bradshaw? Personajul ce a făcut-o cunoscută pe aceasta era cunoscut pentru alegerile extravagante din punct de vedere vestimentar, optând pentru fuste sau rochii senzuale, uneori exagerate, adăugând mult material în partea de jos. Se pare că și Sarah Jessica făcea o astfel de alegere în trecut, purtând o rochie roz  pudrat Oscar de la Renta la premiile Emmy, unde a defilat alături de soțul ei, îmbrăcat într-un costum clasic, Matthew Broderick.

Heidi Klum și Seal

Heidi Klum și Seal au arătat întotdeauna hot pe covorul roșu, însă, dragostea lor nu a rezistat, aceștia despărțindu-se în 2012. Deși partenerul ei, ca majoritatea reprezentanților sexului masculin, a optat pentru un costum negru, aceasta strălucea pe covorul roșu într-o rochie vișinie, fără bretele și decupată pe un picior.

Jennifer Garner și Scott Foley

Multă lume nu doar că uită de apariția lor la premiile Grammy din 2002, dar uită și faptul că Jennifer Garner și Scott Foley au fost căsătoriți în trecut! Deși formau un cuplu frumos și nu uitau să își asorteze ținutele de pe covorul roșu, cum avem și aici o situație asemănătoare, Jennifer optând pentru o rochie fără bretele și fostul soț pentru costum, povestea de dragoste nu a rezistat. Apropo, ce era cu obsesia vedetelor cu rochiile lungi fără bretele?

Jennifer Aniston și Brad Pitt

Nimeni nu îi poate uita pe cei doi, căci aparițiile lor de pe covorul roșu erau fără de cusur chiar de la începutul relației. În 2000, cei doi actori faimoși au furat complet toate privirile și au transformat spectacolul în unul marca Aniston și Pitt, Jen purtând o rochie roșie, fără bretele, iar Brad alegând un costum clasic, lăsându-și cămașa deschisă la ultimii nasturi, în stilul său rebel.

Adam Levine și Behati Prinsloo

Adam și Behati știu cum să aducă eleganța și clasicismul pe covorul roșu, cu twist-uri de rock star. Cu o rochie cu trenă lungă și mâneci transparente, modelul a strălucit alături de soțul ei, ce a optat pentru un costum, la care a adăugat o pereche de ochelari de soare.

Chrissy Teigen și John Legend

Fără a mai spune că aceștia formează unul dintre cele mai iubite cupluri de la Hollywood, aparițiile lor sunt fascinante, mai ales atunci când își coordonează ținutele. Chrissy mereu optează pentru rochii glamuroase, însă, în 2018, cei doi alegeau all black pentru premiile Emmy.

Urmărește galeria foto pentru mai multe ținute de cuplu de la premiile Emmy!