Fashion

Cele mai reușite ținute de streetstyle ale săptămânii

ioana pana
February 28, 2019 00:00 AM

Cele mai reușite ținute de streetstyle ale săptămânii

Daria Schirca

Daria a mers la sigur cu ținuta ei, și categoric i-a și reușit, fiind exemplul perfect de cum poți alcătui un outfit armonios cu ajutorul unor piese accesibile. Un detaliu interesant, și poate insesizabil, este faptul că are o maletă neagră pe sub rochia cu imprimeu. Aceasta nu numai că oferă o continuitate părții inferioare predominent negre, dar și face rochia să pară mai “iernatică”, deci să fie în concordanță cu paltonul și cizmele înalte.

Isa

Primăvară…dar nu prea. Asta spune prognoza meteo, dar și ținuta Isei. Rochia midi, fluidă, cu print a fost combinată îndrăzneț cu niște cizme peste genunchi, mai degrabă potrivite sezonului rece. O alegere imprevizibilă este și paltonul din dantelă brodată. Cu toate acestea, combinația propusă de Isa este perfect armonioasă, efectul vizua fiind unul mai mult decât plăcut.

Ștefania Isar

Citatul din Coco Chanel “If you’re sad, add more lipstick and attack.” ar trebui să fie revizuit și actualizat în conformitate cu moda și vremurile curente: If you’re sad, add a hoodie, a (faux) fur and attack. Cele două piese care în aparență nu au ce căuta împreună, fiind din zone complet diferite, iată că funcționează perfect în această combinație. Să nu mai vorbim de UGG-uri și pantalonii cu turul lăsat, care sunt atât de populari în moda momentului. Concluzia? O ținută casual, dar foarte fresh.