Fashion

Cele mai reușite ținute la Elle New Media Awards 2019

irina.letitia
June 14, 2019 14:08 PM

Ieri seară a avut loc unul dintre cele mai așteptate evenimente mondene ale anului și cu siguranță cel mai anticipat party al sezonului. Elle New Media Awards 2019 și-a desemnat ieri câștigătorii în cadrul unui garden party foarte stylish, al cărui dress code a fost: #romance is not dead.

Cele mai reușite ținute la Elle New Media Awards 2019

Un dress code suficient de generos încât să genereze o serie de ținute originale, de la cele mai reușite, la cele cele mai puțin inspirate. Chiar și așa, am remarcat o abundență de idei stilistice demne de lăudat, ținute foarte potrivite tematicii, dar și purtătorilor, respectiv purtătoarelor.

Am remarcat un public din ce în ce mai educat și mai atent la capriciile modei, cu look-uri coerente cap coadă (și aici ne referim desigur la machiaj și coafură, două elemente cel puțin la fel de importante ca ținuta în sine).

Cele mai reușite apariții au fost și de această dată cele mai naturale, cele mai relaxate, unde vestimentația a venit ca o completare perfectă a atitudinii. Cele mai bune ținute s-au încadrat într-un registru vestimentar foarte feminin, romantic, așa cum a dictat și dress code-ul.

Deloc surprinzător, mare parte din acestea au respectat o paletă cromatică clasică: alb și negru.

Haide să vedem împreună care au fost cele mai reușite ținute de la Elle New Media Awards 2019!

Am văzut multe paiete la Elle New Media Awards 2019, însă Alexandra Ungureanu a fost singura care ne-a convins! Ea a ales un look retro, care ne duce cu gândul la moda anilor 20 și la stilul flapper. Rochia din paiete roz pal, pantofii albi cu toc și geanta din lemn se încadrează perfect în stilul vestimentar al Alexandrei, dar și în tematica petrecerii.

Alexandra Ungureanu
Alexandra Ungureanu

 

Roxana Voloșeniuc, gazdă a evenimentului și redactor șef al publicației Elle România, se numără și ea printre lista ”best dressed”. Roxana a ales rochie lungă, albă, care punctează la două capitole extrem de în vogă: umerii dezgoliți și accesoriul tip fundă, aplicat în zona decolteului. Un mare plus pe coafura simplă, care conferă acel aer de naturalețe nonșalantă atât de râvnit în aceată perioadă.

Roxana Voloșeniuc

 

Vezi ce alte ținute ne-au plăcut, la Elle New Media Awards 2019, în Galeria foto!