Living

Cele mai scumpe inele de logodnă ale celebrităților

iulia.statie
September 13, 2020 11:30 AM

Inelele de logodnă ale celebrităților sunt din ce în ce mai mari, iar în timp ce diamantele cresc în mărime, nici prețurile nu mai sunt ce au fost. De la costuri de 500.000 dolari până la 10 milioane de dolari, aceste celebrități (chiar și membri ai Familiei Regale) au dat lovitura privind colecția de bijuterii.

Pe aceeasi temaBrigitte Bardot, steaua cinematografiei franceze și cariera sa încheiată brusc

Deci, ce inel a costat cel mai mult? Fără alte cuvinte, vă prezentăm lista noastră privind cele mai scumpe și frumoase bijuterii din toate timpurile.

Hailey Baldwin

Una dintre cele mai tinere celebrități căsătorite are și unul dintre cele mai scumpe diamante. Deși publicația Time a evaluat diamantul oval la prețul de 250.000 dolari, se pare că sursele au dezvăluit că Justin Bieber a cheltuit o sumă aproximativă de 500.000 dolari.

Meghan Markle

Nu este o surpriză faptul că Ducesa se află pe această listă. Meghan a întors capete și a urcat pe listele de modă încă de când s-a căsătorit cu Prințul Harry. Totuși, totul a început când acesta a cerut-o cu un inel cu trei diamante. Aceștia au explicat că piatra centrală este un diamant din Botswana, unde s-au îndrăgostit, iar celelalte două i-au apariținut mamei lui Harry, Prințesa Diana. Piatra din mijloc a costat aproape 200.000 dolari, iar diamantele Dianei au fost evaluate undeva la 5000 de dolari fiecare.

Kate Middleton

Inelul Ducesei de Cambridge este o moștenire de familie de la Prințesa Diana. Acesta nu este doar iconic, ci și incredibil de scump. Safirul de 12 carate a fost evaluat în 1981 la suma de 47.000 dolari, însă acum costă 505.000 dolari.

Jennifer Lopez

Alex Rodriguez a cerut-o pe artistă de soție, însă trebuia să aleagă o bijuterie ce lăsa în urmă toate inelele de logodnă pe care aceasta le-a primit. El i-a oferit un diamant de 15-20 de carate, valoarea acestuia fiind estimată între 1 milion de dolari sau 5 milioane de dolari.

Ciara

Ciara a primit un diamant masiv de la Russel Wilson, ce se speculează că a costat între 2 milioane de dolari și 2,5 milioane de dolari. Artista a primit o bijuterie similară și la logodna cu rapper-ul Future.

Kim Kardashian

Lista nu ar putea fi completă fără inelul primit de Kim de la Kanye, ce a costat aproximativ 4 milioane de dolari. Acesta a cerut-o în căsătorie pe un stadion în octombrie 2013. Din păcate, bijuteria a fost furată în Paris, în 2016.

Beyonce

Queen Bey are unul dintre cele mai scumpe inele cu diamant din lume. Jay-Z a cheltuit aproape 5 milioane de dolari pentru a-i oferi soției sale una dintre cele mai frumoase bijuterii.

Mariah Carey

Mariah are cel mai scump inel de logodnă. Diamantul de 35 de carate primit de la fostul ei lododnic, James Packer a costat 10 milioane de dolari, iar artista a părut extrem de fericită pentru că a primit această bijuterie. Ba chiar, ea a continuat să poarte inelul un an întreg după despărțire până a-l vinde la prețul de 2.1 milioane de dolari.