Fashion

Cele mai sexy costume de baie din două piese

ruxandra.patru
April 26, 2018 11:55 AM

Dacă ești în căutarea celor mai sexy costume de baie din două piese, nu trebuie decât să te inspiri din trendurile acestui sezon și să alegi ce ți se potrivește mai bine și ce îți avantajează silueta.

Pe aceeasi temaCOSTUMELE DE BAIE ÎNTREGI, CEL MAI „HOT” MODEL AL ACESTEI VERI

Rămân în topul preferințelor bikini cu talie înaltă, dar posteriorul este tot mai dezgolit. În ceea ce privește cromatica, se pare că nuanțele calde de galben, portocaliu și roșu sunt cele mai apreciate. Poți face însă abstracție de asta dacă optezi pentru un costum de baie cu imprimeu, cu condiția să alegi printuri la modă, cum sunt bulinele sau printurile cu fructe.

Legat de formă, ai de ales între modelele de slip retro cu centură în talie, sutienele sport, decolteurile adânci în formă de V și bretelele cu volane, tot mai prezente pe podiumuri. 2018 îți permite să te joci și cu texturile; dacă în anii precedenți au predominat materialele netede și costumele de baie croșetate, în această vară se poartă materialele texturate, care pun în valoare formele.

Consultă galeria foto pentru a vedea cele mai sexy costume de baie din două piese și găsește-ți inspirația pentru cumpărături cu stil.