Fashion

Cele mai spectaculoase accesorii de pe covorul roșu al premiilor Grammy 2020

ioana pana
January 27, 2020 12:05 PM

Cea de-a 62-a decernare a premiilor Grammy a avut loc azi-noapte, 26 ianuarie, în Los Angeles, California. Ținutele celebrităților s-au ridicat la nivelul așteptărilor, covorul roșu reprezentând cea mai elocventă expresie a extravaganței.

Pe aceeasi temaPremiile Grammy 2020: Cele mai frumoase ținute de pe covorul roșu!

Cele mai spectaculoase accesorii de pe covorul roșu al premiilor Grammy 2020

Dincolo de vestimentație, accesoriile au fost în lumina reflectoarelor, pe măsura evenimentului și prestanței celebrităților. FKA Twigs, Tyler The Creator și Billy Porter sunt doar câteva dintre numele reputate care au epatat prin accesorii originale.

Billy Porter

Billy Porter reprezintă pesemne, cea mai cunoscută figură a premiilor Grammy 2020, fotografiile cu ținuta acestuia amuțind Internetul. Acesta a purtat un compleu-bijuterie, piesa de rezistență fiind pălăria cu franjuri din cristale, mai exact 70.000 de cristale, în aceeași notă cu geanta acestuia.

Billy Porter

FKA Twigs

Cântăreața FKA Twigs, dincolo de prestația sa impecabilă pe scenă alături de Usher, a uimit prin ținuta abordată și mai mult, prin accesoriile spectaculoase. Aceasta a optat pentru un set cercei-colier cu perle, semnat Bentley & Skinner, un brand britanic prestigios de bijuterii, specializat în stilul Victorian.

FKA Twigs

Billie Eilish

Billie Eilish a pășit pe covorul roșu încrezătoare, într-un look în perfectă concordanță cu stilul său caracteristic. Într-un look Gucci, aceasta a purtat o mască din voal negru cu imprimeul-logo al aceluiași brand, conturat din cristale verzi-neon.

Billie Eilish

Njomza

Cântăreața și compozitiarea Njomza a abordat un look îndrăzneț, purtând o bijuterie de păr, cu cristale.

Njomza

Tyler The Creator

Tyler The Creator nu a impresionat prin bijuterii, ci printr-un ansamblu de accesorii format dintr-o șapcă și servietă, integrat într-un look inspirat de filmul The Grand Budapest Hotel. Look-ul este semnat chiar de brandul Golf Le Fleur.

Tyler The Creator

Urmărește galeria foto pentru mai multe fotografii cu cele mai spectaculoase accesorii și ținute de la premiile Grammy 2020.