Fashion

Cele mai spectaculoase bijuterii de la Globurile de aur 2020

irina.letitia
January 7, 2020 16:28 PM

Globurile de Aur 2020 ne-au oferit prima doză de ținute somptuoase ale anului! Dacă am admirat deja cele mai frumoase ținute de pe covorul roșu, a sosit momentul să ne îndreptăm atenția către bijuteriile spectaculoase pe care le-au purtat vedetele la marele eveniment!

Cele mai spectaculoase bijuterii de la Globurile de aur 2020

Practic, în seara decernării Globurilor de Aur, am avut un parte de 3 vedetele pe covorul roșu: celebritățile, rochiile lor și bijuteriile purtate.  Primele au fost puse în valoare cu ajutorul ultimelor două, iar aparițiile au fost cu adevărat remarcabile.

Colierele, cerceii, accesoriile de păr stălucitoare, deși impresionante ca dimensiuni, au completat extrem de rafinat look-urile vedetelor.

Scarlett Johanson a purtat un set de bijuterii Bulgari: colierul Fiorever ,  asortat unor cercei din aur alb cu diamante.

Pryianka Chopra a fost una dintre cele mai apreciate prezențe feminine ale evenimentului. Actrița a purtat o superbă rochie roz, iar în completare, a ales bijuterii Bulgarii. Colierul purtat de ea este estimat la peste 1 milion de dolari.

Pryianka Chopra
Pryianka Chopra

 

Jennifer Lopez este o altă prezentă memorabilă la Globurile de aur 2020. Artista a strălucit într-o rochie de seară Valentino Couture și a purtat bijuterii asortate acesteia. Colierul și cerceii,  din aur și platină, au fost bătuți cu 58 de diamante și smaralde.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez

 

Actrița Zoey Deutch a apelat la un contrast cromatic și alături de rochie galben aprins a purtat bijuterii cu pietre albastre. Zoey a ales accesorii prețioase de la Harry Winston, cercei și inele cu safire și diamante.

Zoey Deutch
Zoey Deutch

 

Descoperă bijuteriile inedite alese de vedete la Globurile de aur, în galeria foto!